מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון עם הפטיטיס B (נשאית בריאה)הילה24/10/2007
שלום רב,
אני נשאית של הפטיטיס B , מדבקת עם רמת וירוס נמוכה
הרופא המליץ לי לקחת תרופת זפיקס החל מהשבוע ה30 כדי להוריד סיכון להדבקת התינוק.
והייתי ביעוץ טרטולוגי אצל ד"ר אלון שרים, וקיבלתי מידע לגבי התרופה בהריון, השתכנעתי לקבל את התרופה על מנת להוריד סיכון להדבקה.
כמו כן, בעלי לבדק - ןאינו נדבק ממני משך 2.5 שנים....
מה באמת הסיכוי להדביק את העובר? האם
הסיכוי להדביק עולה על הסיכון של התרופה? קניתי אותה כבר, וכתוב שם לא לקחת כשאר מניקים.. אז כן יש השפעה שלילית על העובר והתינוק שיונק? לא להניק? לפי מה שהומלץ לי, הטיפול הוא 5 חודשים...
אנא תעזור לי להחליט!! שבוע 30 כבר מתקרב, ואני בהתלבטות קשה אם לקחת את התרופה או לא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם הפטיטיס B (נשאית בריאה)
ד''ר יעקב מאור25/10/2007לא קיימת המלצה גורפת לתת למיבודין (ששמו המסחרי זפיקס) לכל נשאות ההפטיטיס B בשליש השלישי להריון למניעת ההעברה לילוד. יש חוקרים הממליצים לתת טיפול זה לנשאות הפטיטיס B עם עומס נגיפי גבוה בלבד!!!. רק בנשים אלה הסיכון להעברת הנגיף לילוד עדין גבוה למרות מתן חיסון פעיל וסביל מיד לאחר הלידה. הטיפול בהריון נחשב בטוח מתן למיבודין בעת הנקה לעומת זאת אינו בטוח בגלל העברת התרופה בחלב האם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה25/10/2007להלן הבדיקות שעשיתי ביוני. מה אתה חושב, האם אתה ממליץ לי על התרופה?
אני יכולה להגיע בדחיפות אליך ליעוץ? שבוע 30 מתחיל ביום ראשון...
ALK.PHOSPHAT. 67.00 U/L ( 30.00- 140.00) (..*......)
החל מתאריך 29.7.2007 שונתה השיטה וערכי ייחוס
ALT(GPT) 12.00 U/L ( 5.00- 40.00) (.*.......)
AST(GOT) 23.00 U/L ( 5.00- 40.00) (....*....)
BILIRUB.TOTAL 0.35 MG/DL ( 0.30- 1.20) (*........)
GGT(GAMMA GT) 18.00 U/L ( 5.00- 38.00) (...*.....)
HBV DNA 284.83 IU/ML
2.86 E+2 IU/ML
HBE ANTIGEN NEGATIVE
ANTI HBE POSITIVE
ANTI HBS 0.29 MIU/ML
NEGATIVE <10 MIU/ML
POSITIVE >=10 MIU/ML
ANTI HBC IGM NEGATIVE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: הילה
ד''ר יעקב מאור25/10/2007ראשית אין צורך להלחץ גם אם תהיה דחיה בנטילת הטיפול למספר ימים. כמובן שאי אפשר לתת חוות דעת רצינית באמצעות פורום. ליעוצים יש לפנות הכתובות המופיעות באתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)