בדיקה לגבי רגישות למזונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה לגבי רגישות למזונות
    מרגלית
    07/05/2010

שלום רב: מזה שנתיים הובחנה אצלי קוליטיס כיבית(מעי רגיז). בשנה האחרונה הבטן שלי מאוד נפוחה, גזים בתוך הבטן. אני מרגישה כמו בועות שמטילות לי בבטן, עצירות כרונית(רק לאחר נטילה של משלשל בשם: אלווה אני יוצאת אחרי יומיים. וכן בשבועיים האחרונות אני מרגישה כבדות אחרי הביס הראשון שאני מכניסה לפה. (אני אוכלת רגיל) עשיתי שמירה לגבי ההרגלי האכילה אך הבטן נשארה מאוד נפוחה. השאלה שלי היא:האם בדיקה לרגישות למזונות יכולה לאתר עם אני רגישה למזון מסויים שלא עלו על זה בבדיקת הדם ? ובכך להתחיל להרגיש סוף סוף טוב! אודה לך על תגובה
    בכבוד רב:מרגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרגלית

ד''ר יעקב מאור
    07/05/2010

ניתן לגלות אי-סבילות לסוכר חלב הפרה (לא מדובר ברגישות) בבדיקת נשיפה. לא קיימות בדיקות שיגרה נוספות בכוון זה. אני ממליץ כי תמנעי מצריכת חלב ומוצריו לחודש וכי תיקחי תכשירי חיידקים טובים (פרוסביוטיקה). יעוץ נוסף על ידי המומחה לגסטרואנטרולוגיה המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו