מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת צריבה בחלל הבטן שאלה דחופהלאה10/05/2010
שלום,
אני בתהליך טיפול נגד הליקובקטר מזה 6 ימים.
ביומיים האחרונים אני מרגישה צריבה מוזרה בבטן העליונה ובגרון. (כמו שהרגשתי לפני הטיפול, אבל הפעם בצורה מתונה יותר).
האם הצריבה ותחושת השריפה בבטן לא היו אמורים לעבור במהלך הטיפול?
תודה,
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד''ר סטיבן מלניק11/05/2010זה בכלל לא בטוח שהחיידק קשור לתלונות שלך, ולכן אין פלא שהטיפול לא משפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקשת הבהרה לאמור
לאה11/05/2010מה ז"א שאולי הצרבות ותחושת הצריבה מנם שבתי מזה 3 שבועות אחרונים לא קשורים לחיידק הליקובקטר?
בבדיקת הדם שעשיתי לחיידק יצא לי 2.6 , שהמקסימום הוא 0.9. הרופא אמר שזה החיידק
בינתיים עשיתי גם בדיקת נשיפה, אבל מאחר ולוקח לתשובע להגיע כשבועיים, אני כבר התחלתי בטיפול. כבר 7 ימים שאני נוטלת את הטיפול המשולב.
מדוע אתה חושב שזה אוליי לא חיידק? האם הצרבות ותחושת הצריבה (אין לי כאבים בבטן, אולי איזה הבזק, אבל לא יותר מזה).
ואם באמת זה לא חיידק, ואני נוטלת את הטיפול המשולש, שזה לא מעט אטניביוטיקות, האם זה יכול לעשות לי נזק כל שהוא?
תודה,
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
ד''ר סטיבן מלניק12/05/201050% של המדינה מזוהמים עם החיידק לרוב ללא תלונות. השאלה היא אם תלונותיך קשורות לנוכחות החיידק ולא ולזה יש תורך לשאול הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)