תחושת צריבה בחלל הבטן שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת צריבה בחלל הבטן שאלה דחופה
    לאה
    10/05/2010

שלום,

אני בתהליך טיפול נגד הליקובקטר מזה 6 ימים.

ביומיים האחרונים אני מרגישה צריבה מוזרה בבטן העליונה ובגרון. (כמו שהרגשתי לפני הטיפול, אבל הפעם בצורה מתונה יותר).

האם הצריבה ותחושת השריפה בבטן לא היו אמורים לעבור במהלך הטיפול?

תודה,

לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/05/2010

זה בכלל לא בטוח שהחיידק קשור לתלונות שלך, ולכן אין פלא שהטיפול לא משפיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבקשת הבהרה לאמור

לאה
    11/05/2010

מה ז"א שאולי הצרבות ותחושת הצריבה מנם שבתי מזה 3 שבועות אחרונים לא קשורים לחיידק הליקובקטר?

בבדיקת הדם שעשיתי לחיידק יצא לי 2.6 , שהמקסימום הוא 0.9. הרופא אמר שזה החיידק

בינתיים עשיתי גם בדיקת נשיפה, אבל מאחר ולוקח לתשובע להגיע כשבועיים, אני כבר התחלתי בטיפול. כבר 7 ימים שאני נוטלת את הטיפול המשולב.

מדוע אתה חושב שזה אוליי לא חיידק? האם הצרבות ותחושת הצריבה (אין לי כאבים בבטן, אולי איזה הבזק, אבל לא יותר מזה).

ואם באמת זה לא חיידק, ואני נוטלת את הטיפול המשולש, שזה לא מעט אטניביוטיקות, האם זה יכול לעשות לי נזק כל שהוא?

תודה,

לאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/05/2010

50% של המדינה מזוהמים עם החיידק לרוב ללא תלונות. השאלה היא אם תלונותיך קשורות לנוכחות החיידק ולא ולזה יש תורך לשאול הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו