מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אופן השימוש בכדורים הנ''ל?סקרנית.10/05/2010
שלום ד''ר נכבד,
אני חיילת בת 20 משרתת בבסיס סגור וסובלת מבעיות במערכת העיכול למעלה משנה.
בבדיקת נשיפה אובחן:הליקובקטר פילורי.
הומלץ כטיפול בקו ראשון:
על 1 גרם AMOXYCILLIN
250 מ''ג CLARITHROMYCIN
ו20 מ''ג LOSEC
לקחתי עכשיו בפעם הראשונה את שלושתם בבת אחת.כדור 1 מכל סוג.
יש לציין שלפני חודשיים עקב שלשולים חריפים במיוחד דימום וריר ובדיקת צואה נתגלה אצלי החיידק קלוסטרידיום דיפציל במעי .הייתי לוקחת פלג'יל 4 פעמים ביום למשך 10 ימים.
ולאחר 10 ימים בוצעה בדיקת גאסטרוסקפיה בה גילו אודם בקיבה והביופסיות מלבד האודם היום תקינות
ולקחתי לנטון במשך חודש..בהמלצת הרופא כנגד האודם בקיבה.
בביופסיות לא מצאו את החיידק יכול להיו בגלל שהייתי תחת אנטיביוטיקה ?
הבנתי שמה שלקחתי אז גם איכשהו היה אמור לקטול את החיידק הזה..מסתבר שהטיפול לא הועיל.
עדיין יש לי בעיות של יציאות: שלשולים ויותר עצירויות ניסיתי גם שימוש בסיבים תזונתיים לא הועיל וגם לשתות הרבה חלב לזירוז פעולות העיכול אך רק כדורים עזרו.
ויש מידי פעם גם ריר כתמתם.
לפעמים קושי ביציאות נפיחות בבטן כאבים בחלקי הבטן בעיקר בצד השמאלי תחושה של התרוקנות לא מלאה.
תחושה שהאוכל עולה ועוד.
יכול להיות שזה החיידק עושה את זה?
למעלה משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נוספת.
סקרנית.10/05/2010יש לי גם 200 מ''ג אופלודקס זה גם יכול לשמש כטיפול בחיידק הליקובקטר פילורי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר וחלב
סקרנית.12/05/2010בסוף הסתדרתי לגבי הטיפול...
אני לא לוקחת שום כדור עד שאני בטוחה מאה אחוז ואר הוכחה של בדיקות..
מנסיון ער אבחון לקוי גרם לי לבעיות ולכן נעשתי ספקנית...
ואנימרבה להכנס לכאן בכדי לקבל חוות דעת נוספת..
תודה על המענה בפעמים קודמות.
יש לי שאלה נוספת..
האם יש קשר בין מוצרי חלב להליקובקטר?
האם שילוב של מוצרי חלב באופן מוגזם יכול לפגום את הטיפול האנטיביוטי?
אני נורא אוהבת מוצרי חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר סטיבן מלניק13/05/2010לא ברור לי למה סבלת הקלוסטרידיום. זה בדרך כלל זיהום מבתי החולים.
יכול להיות שאת לוקחת יותר מדי אנטביוטיקה במיוחד האופלודקס.
לא חושב ישש קשר לחלב.
לאחר סיום הטיפול להליקובקטר מציע להלזור על הבדיקה לקלוסטרידיום ויש צורך לבדיקה חוזרת של רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חיילת13/05/2010את האופלודקס לקחתי רק במשך שלושה ימים קיבלתי אותו בבית חולים לאחר חמישה שבועות של שלשולים,אך הוא לא הועיל כלל וכלל אז הפסקתי ואז ערכו לי בדיקות דם וצואה ולאחר שבועיים טיפול בפלג'יל נגד החיידק.
כל זה היה לפני חודשיים וקצת.
עכשיו התחלתי את הטיפול המשולש וזה מה שאני לוקחת.
לפני לקחתי במשך חודש לנטון כהמלצה מרופא גאסטרו על דלקת בקיבה.
הבדיקה לקלוסטרידיום מתבצעת ע''י בדיקת צואה?
תודה רבה רבה על המענה המהיר!
יישר כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיילת
ד''ר יעקב מאור17/05/2010OK
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)