עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    הילה
    28/10/2007

שלום,אני בת 19 וחצי..במשך כשנה וחצי יש לי כאבי בטן מוזרים שאני לא יודעת איך אפילו להסביר לרופאיםאיזה מן הרגשה הכאבים האלה..כאב מציק כזה,הוא כל יום וכל היום!!! תמידדד זה מייאש
    כל הבדיקות שעברתי, בדיקת חיידק הילקובטור ,אולטראסאונד פעמים,סי-טי, ובדיקת גסטרו וכל התוצאות של בדיקות אלה היו תקינות לחלוטין!
    מה עוד אפשר לעשותתתתתתתתתתתתתתת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר סטיבן מלניק
    29/10/2007

כאשר יש כאב מתמשך וכל הבירור תקין, במיוחד במשהי צעירה, האבחנה הסבירה ביותר היא תסמונת המעי הרגיז.
    אם כך ממליץ לדבר על זה עם הרופא המטפל ורופא גסטרו על מנת להסביר לך על התסמונת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה..

הילה
    29/10/2007

שכחתי להוסיף שגם במשך השנה ירדתי 5 ק"ג...קראתי מהי תסמונת המעי הרגיש והסימפטומים שרשומים לא מופיעים אצלי שילשלולים בחילות, הקאות, דיכאון עצירות וכו'.. זה בכל זאת יכול להיות זה?
    ואתה בתור רופא מה המשך הטיפול שהיית ממליץ עליו?
    תודה הילה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ד''ר סטיבן מלניק
    30/10/2007

התסמונת יכולה לתת חלק של התלונות ושילובים שונים אך ירידה במשקל אינו אופיני.
    קשה לתת יעוץ דרך הפורום ואני מציע שתחזרי לרופא שלך לבדיקה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו