הליקובקטר ותזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר ותזונה נכונה
    לאה
    31/05/2010

שלום,

לפני כשבועיים סיימתי טיפול נגד החיידק הליקובקטר. עדיין לא עשיתי את הבדיקה החוזרת.

בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת מה אסור לי לאכול? האם מותר לי לאכול אוכל מטוגן? אוכל פיקנטי? (כמובן לא על בסיס יומיומי, אבל קצת קשה לי לאחזיק מעמד עם כל האוכל ה"בריא" למדיי. הייתי רגילה לאכול לרוב ג'אנק פוד ואני מאוד אוהבת את זה).

אשמח להכוונה בנושא.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר ותזונה נכונה

הוספת תגובה

• לאה

ד''ר יעקב מאור
    31/05/2010

רצוי לא ליצרוך כמויות מזון מופרזות בעיקר לפני השינה. להמנע משתית אלכוהול, מזון מאוד שומני וצריכת קפאין בכמות רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לאה
    31/05/2010

לגבי אלכוהול - אף פעם לא שתיתי.

נס קפה הייתי שותה פעם-פעמיים ביום. מאז החיידק לא שתית כבר.

אוכל שומני - תמיד אהבתי לאכול ג'אנק פוד. אבל מאז החיידק אני נמנעת.

השאלה שלי, האם להמנע כליל משתיית נס קפה, קולה, ולאכול אוכל שומני? או שאפשר מידיי פעם "לחטוא"

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאה

ד''ר יעקב מאור
    31/05/2010

"הכל במידה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו