הקאות ממושכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות ממושכות
    לירון
    31/05/2010

רופאים יקרים, שלום רב!
    שמי לירון ואני בת 25, נוטלת במשך 5 שנים גלולות מסוג מיקרודיול ובשנה האחרונה נוטלת גם אלטרוקסין עקב כריתת בלוטת התריס. בחמישה חודשים האחרונים נטלתי גם ציפרלקס.
    אני מקיאה במשך למעלה מחודש כולל כאבי בטן הבאים והולכים ומחמירים לאחרונה ומתן יציאות מוגברות ומייד לאחר האוכל. ההקאות בדרך כלל קורות לאחר שיעול קל המלווה בצרבת, גם בלילה מתוך שינה. אושפזתי במיון לפני כשבוע לאחר שירקתי מעט דם ועברתי אולטרסאונד בטן, צילום חזה, גסטרוסקופיה, בדיקת שתן ובדיקת דם.כל אלו נמצא תקינות. לא נלקחה דגימה בגסטרוסקופיה מכיוון שהכל היה נראה תקין. באולטרסאונד נמצא מעט נוזל ליד הכבד אך נאמר לי שזה שולי.
    התחלתי לעשן לפני כחודשיים ומכיוון שאני נוטלת גלולות אני תוהה האם יש קשר בין השניים.
    אני כבר אובדת עצות. רזיתי המון ואני מקיאה כמעט כל דבר שנכנס וכאבי הבטן מחמירים והופכים לבלתי נסבלים. איזה עוד בדיקות אוכל לעשות כדי למצוא תשובה לתעלומה הזו?

אני מודה מראש על תשומת הלב ואשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני כבר מיואשת...
    לירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות ממושכות

הוספת תגובה

• לירון

ד''ר יעקב מאור
    31/05/2010

מצוקתך ברורה אם כי תוכלי להעזר רק בפניה ישירה למומחה לגסטרואנטרולוגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו