תחושה של דקירות בבטן- דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה של דקירות בבטן- דחוף!!!
    דניאל
    07/06/2010

שלום רב,

אני בן 21. היום עברתי בדיקת קפסולה אנדוסקופית בבי"ח בילינסון ובמשך כל היום אני חש דקירות באיזור בטן, חולשה,היעדר תיאבון וחיוורון (כנראה עקב דימום ממערכת העיכול)...

מה משמעות תופעת הדקירות בבטן שאני חש? האם זה קשור לבליעת הגלולה? האם בבדיקה זו ניתן גם לגלות גידולים נוירואנדוקריניים במערכת העיכול כדוגמת קרצינואיד? יש לציין שנאמר לי שהפיענוח של הבדיקה יישלח אליי בדואר תוך 3 שבועות (זה הרבה זמן!!!)...

מה עליי לעשות וכיצד עליי להמשיך בבירור???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מממ

דודי
    07/06/2010

עברת בדיקה אנדוסקופית, אתה חש דקירות בבטן וחושש שיש לך דימום במערכת העיכול ?
    אולי במקום לכתוב שאלה בפורום באינטרנט, נגיד, תטוס לחדר מיון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירות בבטן

ד''ר סטיבן מלניק
    07/06/2010

יש מעט מאוד תופעות לואי מבדיקת הקפסולה. הדקירות לדעתי לא קשור. לעתים רחוקות יכול להיות חסימת מעי עם הקאות אך זו תמונה דראמטית.
    ניתן לגלות גידולים במעי הדק כולל קרצינויד בבדיקה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו