מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה של דקירות בבטן- דחוף!!!דניאל07/06/2010
שלום רב,
אני בן 21. היום עברתי בדיקת קפסולה אנדוסקופית בבי"ח בילינסון ובמשך כל היום אני חש דקירות באיזור בטן, חולשה,היעדר תיאבון וחיוורון (כנראה עקב דימום ממערכת העיכול)...
מה משמעות תופעת הדקירות בבטן שאני חש? האם זה קשור לבליעת הגלולה? האם בבדיקה זו ניתן גם לגלות גידולים נוירואנדוקריניים במערכת העיכול כדוגמת קרצינואיד? יש לציין שנאמר לי שהפיענוח של הבדיקה יישלח אליי בדואר תוך 3 שבועות (זה הרבה זמן!!!)...
מה עליי לעשות וכיצד עליי להמשיך בבירור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מממ
דודי07/06/2010עברת בדיקה אנדוסקופית, אתה חש דקירות בבטן וחושש שיש לך דימום במערכת העיכול ?
אולי במקום לכתוב שאלה בפורום באינטרנט, נגיד, תטוס לחדר מיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות בבטן
ד''ר סטיבן מלניק07/06/2010יש מעט מאוד תופעות לואי מבדיקת הקפסולה. הדקירות לדעתי לא קשור. לעתים רחוקות יכול להיות חסימת מעי עם הקאות אך זו תמונה דראמטית.
ניתן לגלות גידולים במעי הדק כולל קרצינויד בבדיקה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)