מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריפלוקסצח17/06/2010
שלום רב,
בן 36 בריא בד"כ.
בדיקות דם, ספירת דם, אולטראסאונד בטן עליונה- הכול תקין.
לאחר שיעול ממושך וקשיי בליעה +הרגשת גלובוס וריבוי רוק הלכתי לגסטרולוג.
בבדיקה גופנית שערך לי הוא לא מצא ממצאים מיוחדים (אין חיוורון או צהבת, בלוטות למפה לא נמושו, הבטן רכה ולא רגישה..)
מאחר ואמרתי לו שהתחלתי לוסק זה כ8 ימים וזה עוזר לי הוא נתן לי לקחת לוסק 20 גרם פעמיים ביום למשך שלושה חודשים.
לקחתי שלושה חודשים והרגשתי במהלכם בסדר גמור.
החודשים הסתיימו והפסקתי בטיפול לפני שבועיים. מאז אני מרגיש מדיי פעם אחרי אוכל תחושת גירוי בגרון וקצת מהסימפטומים שהיו לי קודם אולם בצורה פחותה בהרבה.
האם עלי לחזור לקחת לוסק? האם עלי לקחת לכל החיים? האם בנוסף עלי (כפי שאמר לי הגסטרולוג)
לעשות בהזדמנות גסטרוסקופיה (לשלול אסופגיטיס וושט ע"ש בארט) גם אם הלוסק עוזר לי?
האם על עוד אני מרגיש טוב וללא החמרה אני יכול להמשיך בלי תרופות ובלי בדיקה?
תודה רבה,
עומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומר
ד''ר יעקב מאור17/06/2010תוכל לחזור לטיפול בלוסק 20 מ"ג אחת ליום ומידי תקופה לנסות להפסיק את הטיפול אני ממליץ כי תבצע את הגסטרוסקופיה מהסיבות שציינת - גם ללא תלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)