מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריפטוספורידיוםאריאלה20/06/2010
שלום,
אני סובלת כבר 4 שנים מאורטיקריה סולרית (רגישות לאור יום). בנוסף, כבר שנה שכל יציאה שיש לי (תדירות של פעם ב-3 ימים) היא מיימית, אדמדמה עם חתיכות ועם ריח מאד חריף.
לאחר הרבה רופאים שלא נתנו לי פתרון, פניתי לנטורופתית שהציעה כי יש לי קנדידה והתחלתי טיפול מתאים. בעקבות זאת פניתי לרופאת המשפחה לבדיקת צואה לקנדידה אך מאחר ואין כזו בדיקה הציעה לי בדיקה אחרת לפרזיטים ובדיקה זו גילתה כי יש לי קריפטוספורידיום. אף רופא שהתייעצתי איתו לא מכיר טוב את הבעיה או את הטיפול בה. הנטורופתית הציעה לי להתחיל לקחת טיפות R56 שמטפלות בפרזיטים, טפילים ותולעים במעיים במשך חודשיים.
האם את/ה תוכל לתת לי תשובה - האם יכול להיות שאני כבר עם יציאות שלשוליות וזה עדיין לא עבר? האם ייתכן שזו הסיבה לכל הבעיה הזו כל הזמן הזה? האם הטיפול שהנטורופתית הציעה לי מספיק או שנדרש/יש בכלל טיפול אחר?
מה לעשות כעת? האם זו בעיה והאם יש פתרון?
ומה לגבי בן הזוג?
אשמח לתשובה מהירה כי אני די לחוצה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריפטוספורידיום
ד''ר סטיבן מלניק20/06/2010בדרך כלל היא מחלה שמסתדרת לבד באנשים ללא חסר אימונולוגי. לרוב אין צורך לטיפול. מציע ללכת לרופא שיבדוק אם יש בעיה של מערכת העיכול . יש טיפול ב nitazoxanide אך קשה להשיג אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

