מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בהפטיטיס Cאייל21/06/2010
אני מעוניין לשאול שאלה לגבי אימי, שגילה 63 .
לפני כשנה אימי התגלתה כחולה בהפטיטיס C. היא נשלחה לקבלת טיפול נסיוני, המתקיים בבית החולים בלינסון. הטיפול מורכב ממתן זריקה שבועית ומתרופות יומיות. איני זוכר את שם התרופות, אך ניתן לברר את שמן.
במהלך הטיפול החל להופיע אצל אימי שיעול קשה וטורדני וכמו כן לקראת תום חצי השנה הראשון של הטיפול, רמת ההמוגלובין שלה בדם ירדה (רמות של 7-8). כחלק מהנסיון לשפר את מצבה היא קיבלה פעמיים במהלך הטיפול מנות דם. מנות הדם היוו שיפור זמני בלבד, שכן רמות ההמוגלובין חזרו לרדת, מה שגרם להורדת מינון התרופות עד להפסקת הטיפול באופן מוחלט כתשעה חודשים לאחר התחלתו (למרות שהטיפול מוגדר למשך שנה שלמה). בבדיקה שערכה לאחרונה, התקבלה לשימחתינו תשובה שלילית לגבי המצאות הנגיף בדמה. אם זאת השיעול עדיין ממשיך ושוב מדובר בשיעול קשה המלווה בהוצאת ליחה בלתי פוסקת, אך החלק הקריטי יותר (לדעתי שלא מלומדת) היא שרמת ההמוגלובין שלה עדיין נמוכה. אתמול היא הופנתה שוב למיון בבלינסון עקב דלקת בשלפוחית השתן ובבדיקת המוגלובין שערכו לה, התוצה הייתה 5!!
אנחנו די מיואשים מרופאת המשפחה שלה , שאובדת עצות, וממש אין לה מושג איך לטפל בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCV
ד''ר סטיבן מלניק21/06/2010רוב התופעות הלואי משני ל ribavarin.- במיוחד השיעול ואנמיה.
בדרך כלל התופעות לואי יותר קשות אחרי גיל 50.
ההשפעה של הריברין יכול להמשיךעד חודשיים לאחר הפסקת הטיפול. לא ברור לי לפני כמה זמן היא סיימה טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

