טעם מר בפה סיום פלגיל ביום ו'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעם מר בפה סיום פלגיל ביום ו'
    אמה
    24/06/2010

עקב שלשולים עשיתי ברור ובצואה לטוקסין של קלוסטרידיום היתה תשובה של חיובי חלש, לכן חזרתי על בדיקה והיתה שלילית ובפעם שלישית התוצאה היתה חיובית לכן התחילתי פלגיל 3 ביום 500 ל10 ימים. ביום ו' סיימתי ליטול את התרופה אך הטעם המר וחוסר תיאבון ממשיכים, כמו כן צבע הלשון לבן, ויות ומרקם הצואה וכאבי בטן עדיין קיימים חזרתי על הבדיקה של צואה. טרם יש לי תשובה. מה לדעתך הסיבה לטעם בפה ובכלל, מה אתה חושב האם הבדיקה היא מספיק אמינה? אני בת 32 ללא מחלות רקע, ESR אחרונה שעשיתי 17 ראומטואיד פקטור תקין וגם CRP. יכול שזה גם מעי עצבני או כרונס? כי הכאבי בטן פחתו מעט, אולי גם בגלל שאני ממעיטה באוכל? גם פחות חלבי. עשיתי הפסקה של חלבי לכמה ימים גם. אתמול היה לי חום 37.1-2, בימים אחרונים 36.9-8. סליחה על גודל ההודעה ותודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טעם מר

ד''ר סטיבן מלניק
    25/06/2010

קודם כל לא ברור לי איך קבלת קלוסטרידיום - בדרך כלל מאישפוזים. הטיפול בפלגיל יכול לגרום לטעם מר. יתכן עכישו פתריה בלשון אם היא לבנה. יש מקום לנסות ניסטטין טיפות לזה.
    קלוסטרידיום יכול להחזור לאחר הטיפול.
    מציע לנסות פרוביוטיקה ולחילופין קורס חוזר של אנטיביוטיקה נגד קלוסטרידיום. יש להתייעץ עם רופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו