היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    רותם
    28/06/2010

בבדיקת דם שגרתית ערכי ה- AST שלי היו 46,49 ואז הייתה ירידה ל42 ולכן, עשיתי פעמיים בדיקה לנוגדנים להיפטיטיס C ובשתי הבדיקות יצאה לי רמת נוגדן נמוכה והמלץ לשלוח לPCR
    עשיתי PCR שיצא שלילי, הבנתי שאני לא חולה, אבל רציתי לדעת מה הסיבה שבגללה הייתה לי רמת נוגדן חיובית מלכתחילה האם זאת טעות בבדיקה (למרות שבוצעה פעמיים בהפרש של שבועיים) או שהייתי חולה בזה פעם והבראתי זה מאוד חשוב לי לדעת כי אני רוצה לדעת אם אני צריכה לבצע בדיקות למחלות זיהומיות אחרות כמו איידס או שאין טעם להיכנס לפניקה.
    ברצוני לציין, שרמת הנוגדנים שלי להיפטיטיס B חיובית בגלל שעשיתי חיסון.
    תודה רבה
    יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• יוני

ד''ר יעקב מאור
    28/06/2010

ככל הניראה נחשפת להפטיטיס C בעברך או ל"גורם" שניראה למערכת החיסון שלך כמו הפטיטיס C ובכל מקרה הצלחת לסלק את הנגיף מהגוף.
    היות ואני עורך מחקר הנושא ספציפי זה של סילוק ספונטני של הפטיטיס C אשמח אם תיצרי איתי קשר. המחקר כרוך בנטילת דגימת דם בלבד.
    תודה,
    ד"ר מאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם אני צריכה לעשות בדיקת HIV?

רותם
    28/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני

ד''ר יעקב מאור
    29/06/2010

רק אם קיים חשד להדבקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אחדד את השאלה

רותם
    29/06/2010

האם העובדה שנמצאו אצלי נוגדנים להיפטיטיס C זו סיבה לעשות בדיקת איידס?
    כי חוץ מטיפולי אפילציה לא זכור לי שהיה לי מגע עם דם..
    אבל אם יש נוגדנים כנראה שהיה.. בגלל זה אני מודאגת.
    תודה רבה וסליחה על החפירות, זה פשוט מאוד מלחיץ אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני

ד''ר יעקב מאור
    29/06/2010

נוכחות נוגדנים להפטיטיס C ללא מחלה פעילה אינה מהווה כשלעצמה סיבה לבדוק נוכחות HIV. במקרה של חשש להדבקה מובן שיש צורך לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו