הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות
    נוסה
    07/07/2010

שלום רב לכם,
    ברצוני לקבל יעוץ לגבי הקאות בשליש השני של ההריון, ראוי לציין שמתחילת ההריון לא סבלתי מדבר, ורק השבוע אני סובלת מכאבים ,צרבת, הקאות וכמעט ללא הפסקה..
    הייתי במעקב אצל גסטרו לפני ההריון ונאלצתי להפסיק את התרופות בגלל ההריון ומאז לא הלהכתי לבדיקה חוזרת..
    מה עליי לעשות עכשיו???התור לרופא הגסטרו לוקח בערך חודשיים!!
    אשמח לקבל עזרה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

• הקאות

ד''ר סטיבן מלניק
    07/07/2010

לא ניתן להגיע לאבחנה דרךהפורום. בדרך כלל יתכן הקאות עקב לחץ על הקיבה של העובר והרחם הגדול. יש תרופות נגד רפלוקס שניתן לקבל בהריון. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל והוא יכול להפנות לרופא גסטו ולבקש תור דחוף אם צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות

נוסה
    07/07/2010

שניה, הקאות ללא הפסקה כמעט לא ישפיעו על העובר והתפתחותו??? הרי האוכל לא נשאר הכל יוצא אחרי הארוחות אפילו המים!!
    אנ י מודאגת קצת, לגבי התור הדחוף פניתי לרופא ואני עדיין בהמתנה לא קיבלתי תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוסה

ד''ר יעקב מאור
    07/07/2010

יש הצדקה לטיפול דחוף אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו