הרגשה לא נעימה אחרי ארוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה לא נעימה אחרי ארוחה
    תומר
    07/11/2007

מזה מספר חודשים שאני אחרי ארוחה מרגיש כבד ומלא גרפסים והרגשה של קשיי נשימה לאחר מספר שעות אני מרגיש קצת הקלה ולפעמים יש לי גם כאבים בבטן העליונה, מה יכולה להיות הבעיה הבנתי שינם מספר בדיקות לעשות איזה בדיקה עדיפה ?
    האם זאת דלקת במערכת העיכול או שמה משהו אחרי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי נעימות אחרי ארוחה

ד''ר סטיבן מלניק
    08/11/2007

לא ניתן להגיע לאבחנה רק על יד התלונונת . לדעתי יש מקום להפנות לרופא גסטרו ולבצע גסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי בדיקת גסטרוסקופיה

תומר
    08/11/2007

האם הבדיקה הזאת כואבת? לא נעימה? כמה זמן היא לוקחת ומה צריך לעשות לפני הבדיקה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גסטרוסקופיה

ד''ר סטיבן מלניק
    08/11/2007

היא לא נעימה אך ניתן לקבל זריקת הרגעה. הבדיקה לוקחת כ 5 דקות וצריך להיות בצום 6 שעות לפני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו