מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חייב עזרה!עדן13/07/2010
שלום!
לפני כחודש חזרתי מטיול שנתי.חזרתי הביתה ובאוטובוס הרגשתי לא טוב והקאתי בפה.
10 דקות אחר כך הגעתי הביתה,הרגשתי בסדר סוף סוף אני בבית:פתאום הרגשתי משהו עולה לי בוושט הלכתי לשירותים והקאתי חזק.
רופא אמר לי שהייתיבשתי ואני צריך לשים אניפוזיה.אז לא שמתי ורציתי ולהשתקם בעצמי.
אחרי יומיים הרגשתי טוב ואז התחיל כאב בטן חזק מאוד.הרופא אמר שתפס אותי וירוס בבטן.
ונתן כדורים {איפרדקס}.
לקחתי 2 שבועות והרגשתי סבבה ושהפסקתי לקחת הכאב חזר.מאז אני ישן בישיבה הולך לשירותים כול דקה {פיפי}ופעם ביום קקי.עכשיו מבחינתי זאת לא הבעיה_הבעיה היא שקראתי שהרבה אנשים חלו השנה בזה אך שילשלו והקיאו.אני לא משלשל ולא מקיא!!!
לא מזמן עשיתי בר מצווה והכאב היה גדול אבל אחר כך הוא נרגע.אבל ממשיך לכאוב.הרופא אמר שאם הייתי משלשל הייתי מבריא אבל לא,הוא אמר שאני גם בטח מתרגש ממשהו.ואני לא יודע מימה!!!
חייב עזרה דחוף11
עדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
עדן13/07/2010אני בן 13
12/07* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן
ד''ר יעקב מאור15/07/2010אני סבור שהרופא שלך צודק ובאם אתה לא חש בטוב עליך לחזור אליו ולבצע את הטיפול שימליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)