כאבים חייב עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חייב עזרה!
    עדן
    13/07/2010

שלום!
    לפני כחודש חזרתי מטיול שנתי.חזרתי הביתה ובאוטובוס הרגשתי לא טוב והקאתי בפה.
    10 דקות אחר כך הגעתי הביתה,הרגשתי בסדר סוף סוף אני בבית:פתאום הרגשתי משהו עולה לי בוושט הלכתי לשירותים והקאתי חזק.
    רופא אמר לי שהייתיבשתי ואני צריך לשים אניפוזיה.אז לא שמתי ורציתי ולהשתקם בעצמי.
    אחרי יומיים הרגשתי טוב ואז התחיל כאב בטן חזק מאוד.הרופא אמר שתפס אותי וירוס בבטן.
    ונתן כדורים {איפרדקס}.
    לקחתי 2 שבועות והרגשתי סבבה ושהפסקתי לקחת הכאב חזר.מאז אני ישן בישיבה הולך לשירותים כול דקה {פיפי}ופעם ביום קקי.עכשיו מבחינתי זאת לא הבעיה_הבעיה היא שקראתי שהרבה אנשים חלו השנה בזה אך שילשלו והקיאו.אני לא משלשל ולא מקיא!!!
    לא מזמן עשיתי בר מצווה והכאב היה גדול אבל אחר כך הוא נרגע.אבל ממשיך לכאוב.הרופא אמר שאם הייתי משלשל הייתי מבריא אבל לא,הוא אמר שאני גם בטח מתרגש ממשהו.ואני לא יודע מימה!!!
    חייב עזרה דחוף11

עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חייב עזרה!

הוספת תגובה

• אגב

עדן
    13/07/2010

אני בן 13
    12/07

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדן

ד''ר יעקב מאור
    15/07/2010

אני סבור שהרופא שלך צודק ובאם אתה לא חש בטוב עליך לחזור אליו ולבצע את הטיפול שימליץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו