מעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז
    ליאור
    14/07/2010

שלום

אני באמת רוצה לדעת תשובה שהמון המון זמן אני מנסה לקבל מהרופאים אח לא מקבל,הייתי המון אצל גסטרואים רופאים כללים וגם במיון אח לא קיבלתי עד היום את התשובה

אני כבר מי זה שנה או שנתים בערך סובל מכאבים בבטן לפעמים שמואל לפעמים ימין(מדובר בבטן תחתונה )אני אומנם לא סובל מיז ה כול הזמן ,יכול להיות חודש שהכול בסדר מבחינת יצאות יש לציין שאני כול יום נכנס לשירותים בתחילת היום,לפעמים קשה יותר לפעמים קל יותר הגסטרוא שאני מטופל אצלו אומר שיש סיכוי לחיידק בקיבה עשיתי בדיקת נשיפה עדין מחכה לתשובה וכול רופאי הגסטרוא להיום אמרו לי שמדובר במעי עצבני רגיש או קיבה רגיזה איך שנקרא לזה,יש לציין שאני הבנאדם הכי רגוע בעולם
    סמתי לב לפעמים שהכאבים באים לי אחרי יציאה כלומר שזה לא יציאה מושלמת,הכוונה שחלק מן הצואה נחתך באמצע ונשאר בפנים אני מקבל כאבים בצד סליחה על הפירוט אבל חייב לומר שביום שזה קורה לי כול היום
    ולרוב היציאות בסדר שיוצא הכול ואז אני מרגיש נהדר כול היום ,אני לוקח תתרופה מודל שהרופא אמר לי שיש סיכוי שזה יעביר לי תמעי רגיז לצמיתות

האם יש קשר בין הדברים?אשמח לתשובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאור
    15/07/2010

אחד המאפיינים של מעי רגיש הינו שינוי ביציאות עצירות או שלשול המלווים לכאב הבטן. אין קשר בין עצבנות למצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליאור
    16/07/2010

זה מתנה שקיבלתי לכול החיים או שזה עובר?
    אני לא מכיר תצמי בצעירות שלי סובל מדבר כזה זה התחיל עכשיו שנה שנתים תקופה של סבל
    הרופא אמר לי שמודל במשך חודש או חודשיים יעביר לי את זה לתמיד זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאור
    17/07/2010

המחלה אינה "עוברת" אך קיימת אפשרות של היעדר תסמינים לפרקי זמן ממושכים. זה קורה תוך טיפול לעיתים ספונטנית ללא טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

ליאור
    18/07/2010

האם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאור
    18/07/2010

חד משמעית לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו