מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיזליאור14/07/2010
שלום
אני באמת רוצה לדעת תשובה שהמון המון זמן אני מנסה לקבל מהרופאים אח לא מקבל,הייתי המון אצל גסטרואים רופאים כללים וגם במיון אח לא קיבלתי עד היום את התשובה
אני כבר מי זה שנה או שנתים בערך סובל מכאבים בבטן לפעמים שמואל לפעמים ימין(מדובר בבטן תחתונה )אני אומנם לא סובל מיז ה כול הזמן ,יכול להיות חודש שהכול בסדר מבחינת יצאות יש לציין שאני כול יום נכנס לשירותים בתחילת היום,לפעמים קשה יותר לפעמים קל יותר הגסטרוא שאני מטופל אצלו אומר שיש סיכוי לחיידק בקיבה עשיתי בדיקת נשיפה עדין מחכה לתשובה וכול רופאי הגסטרוא להיום אמרו לי שמדובר במעי עצבני רגיש או קיבה רגיזה איך שנקרא לזה,יש לציין שאני הבנאדם הכי רגוע בעולם
סמתי לב לפעמים שהכאבים באים לי אחרי יציאה כלומר שזה לא יציאה מושלמת,הכוונה שחלק מן הצואה נחתך באמצע ונשאר בפנים אני מקבל כאבים בצד סליחה על הפירוט אבל חייב לומר שביום שזה קורה לי כול היום
ולרוב היציאות בסדר שיוצא הכול ואז אני מרגיש נהדר כול היום ,אני לוקח תתרופה מודל שהרופא אמר לי שיש סיכוי שזה יעביר לי תמעי רגיז לצמיתות
האם יש קשר בין הדברים?אשמח לתשובה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר יעקב מאור15/07/2010אחד המאפיינים של מעי רגיש הינו שינוי ביציאות עצירות או שלשול המלווים לכאב הבטן. אין קשר בין עצבנות למצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור16/07/2010זה מתנה שקיבלתי לכול החיים או שזה עובר?
אני לא מכיר תצמי בצעירות שלי סובל מדבר כזה זה התחיל עכשיו שנה שנתים תקופה של סבל
הרופא אמר לי שמודל במשך חודש או חודשיים יעביר לי את זה לתמיד זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור17/07/2010המחלה אינה "עוברת" אך קיימת אפשרות של היעדר תסמינים לפרקי זמן ממושכים. זה קורה תוך טיפול לעיתים ספונטנית ללא טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ליאור18/07/2010האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור18/07/2010חד משמעית לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)