מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיז חשוב!ליאור19/07/2010
שלום
היום קמתי עם קצת כאבים כאלה בצד ימין למטה ,ואחרי שנכנסתי לשירותים הכאבים עברו קצת,יש לי מעי רגיז האם זה קשור?אין ממה לחשוש?
והשאלה השניה שלי שאני רוצה לדעת מאוד,מה זה נקרא תוכן צואתי שנשאר,זה ממש מפחיד אותי לגבי אפנדציט ,לפעמים יש לי מצב שאני בשירותים ואחרי שהכול יוצא נשאר ממש קצת שזה נכנס בחזרה לגוף ולא יוצא עד למחרת ליציאה הבאה האם זה קשור או מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז
ד''ר סטיבן מלניק19/07/2010אני לא חושב שיש חשיבות לכאב- בהחלט יכול להיות חלק של מעי רגיז.
תוכן צואתי שנשאר יכול להיות תיאור של מצב בקולונוסקופיה עקב בעות הכנה. התיאור של הבעיה זקוק לבדיקה של רופא גסטרו-יתכן בעיות עם התרוקנות.
אנני רואה בעיה מסוכנת אך אתגר אבחנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור20/07/2010מה זאת אומרת בועות?
שאני נוגע בבטן יש הרבה גזים כאלה כמו בעות שנפתחות,האם יש לזה תרופה או משהו כזה?
רק לפעמים אני מרגיש חוסר התרוקנת אבל יש גם הרבה פעמים שזה בסדר נתנו לי תרופה בשם מודל זה קצת עוזר אבל לא הרבה האם יש תרופה נגד הבועות תרופה שתעלים לי תכאבים?
לגבי גסטרו הייתי במליון רופאים ואף אחד לא עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור25/07/2010נסה טיפול בתכשירים פרוביוטיים (חיידקים טובים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)