מעי רגיז חשוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז חשוב!
    ליאור
    19/07/2010

שלום

היום קמתי עם קצת כאבים כאלה בצד ימין למטה ,ואחרי שנכנסתי לשירותים הכאבים עברו קצת,יש לי מעי רגיז האם זה קשור?אין ממה לחשוש?

והשאלה השניה שלי שאני רוצה לדעת מאוד,מה זה נקרא תוכן צואתי שנשאר,זה ממש מפחיד אותי לגבי אפנדציט ,לפעמים יש לי מצב שאני בשירותים ואחרי שהכול יוצא נשאר ממש קצת שזה נכנס בחזרה לגוף ולא יוצא עד למחרת ליציאה הבאה האם זה קשור או מסוכן?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז חשוב!

הוספת תגובה

• מעי רגיז

ד''ר סטיבן מלניק
    19/07/2010

אני לא חושב שיש חשיבות לכאב- בהחלט יכול להיות חלק של מעי רגיז.
    תוכן צואתי שנשאר יכול להיות תיאור של מצב בקולונוסקופיה עקב בעות הכנה. התיאור של הבעיה זקוק לבדיקה של רופא גסטרו-יתכן בעיות עם התרוקנות.
    אנני רואה בעיה מסוכנת אך אתגר אבחנתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ליאור
    20/07/2010

מה זאת אומרת בועות?

שאני נוגע בבטן יש הרבה גזים כאלה כמו בעות שנפתחות,האם יש לזה תרופה או משהו כזה?

רק לפעמים אני מרגיש חוסר התרוקנת אבל יש גם הרבה פעמים שזה בסדר נתנו לי תרופה בשם מודל זה קצת עוזר אבל לא הרבה האם יש תרופה נגד הבועות תרופה שתעלים לי תכאבים?
    לגבי גסטרו הייתי במליון רופאים ואף אחד לא עזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור

ד''ר יעקב מאור
    25/07/2010

נסה טיפול בתכשירים פרוביוטיים (חיידקים טובים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו