בחילה וצרבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה וצרבת
    עפרה
    19/07/2010

לפני כחודש סבלתי במשך יומיים משלשולים והקאות. אחרי כשבועיים זה חזר, גם ליומיים. מאז אני סובלת מבחיחות, תחושה שהאוכל "עולה" לי וכאבי בטן לפני מתן צועה. לפעמים אני מרגישה גם כאבים בבטן העליונה, ממוקדים יותר לצד ימין. בנוסף, מדי פעם אני חשה בחולשה והזעה מוגברת. עשו לי בדיקת א.ק.ג. שנמצאה תקינה. בבדיקת צועה נמצאו שמרים (ביקשו ממני לעשות בדיקה נוספת מפני שלא הצליחו להשלים את הבדיקה) במשך 5 ימים לקחתי אנטיביוטיקה בשם זיטו וכעת הרופא החליף לי את זה ל 2 סוגי אנטיביוטיקה אחרים הפועלים כנגד אמבות וזיהומים אבל אני מרגישה שלא עלו על הבעיה. אני בת 65 מאד פעילה אודה מאד מאד להתייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה וצרבת

הוספת תגובה

• בחילות

ד''ר סטיבן מלניק
    19/07/2010

לאחר זיהום במעי יכול להיות תלונות של מעי רגיז שדי דומה לתלונות שלך.
    גם האנטיביוטיקה יכולה לגרום לכאבים כאלו. אין בדרך כלל קשר ושמרים וצורך לטיפול.
    מציע להפנות שוב לרופא ולשקול נסיון עם פרוביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עפרה
    20/07/2010

תודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפרה

ד''ר יעקב מאור
    25/07/2010

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו