מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה ויעוץ בדחיפותמיטל22/07/2010
לרופא שלום,
כבר 7 חודשים שאני סובלת מבעיות רציניות בבטן שלי.
הכל התחיל בהרגשת נפיחות, גזים צרבות וריפלוקסים, והמשיך עם החודשים בלי לחלוף כאשר ישנה תחושה שמשהו תפוס ומכווץ בתוך הבטן העליונה.
נערכו לי בדיקות רבות, ביניהן להליקובקטר - נמצא שלילי, כלומר שאין את החיידק, לאחר מכן עשינו גם בדיקה לצליאק ולרגישות ללקטוז- אין צליאק ונמצאה רגישות מזערית ללקטוז אבל הוצאתי כל מוצר חלב מהתפריט שלי והכאבים והגזים הנפיחות, הריפלוקס והצרבות לא נעלמו.
ערכתי בדיקת גסטרואנדוסקופיה ונמצאה אצלי דלקת בוושט, לטיפול בדלקת לקחתי אומרפדקס וכשזה לא הועיל עברתי ללוסק, לקחתי לוסק קרוב לחודשיים וחצי ללא שיפור ניכר במצב.
ערכתי גם בדיקת אולטרסאונד שנמצאה תקינה.
אני אובדת עצות ואינני יודעת מה לעשות, קשה לי לתפקד במצבי והוא מכניס אותי לייאוש ודיכאון.
ניסיתי גם רפואה אלטרנטיבית -דיקור סיני ללא הועיל וביקור אצל נטורופת - מה זה יכול להיות? האם זה הגיוני שכל התופעות הללו נובעות מלחץ או מגורמים נפשיים?
הרופא האחרון שראה אותי אמר שאולי זה בקע בסרעפת זה ייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה מעי רגיז
ד''ר סטיבן מלניק23/07/2010שיש תלונות ממושכות כאלו עם העדר ממצאים בבירור מעמיק בדרך כלל מדובר על מעי רגיז.
מציע לשוחח עם רופא הגסטרו על זה.
אין בדיקה שמוכיחה אבחנה זו- האבחנה נעשתה על ידי שלילה של גורמים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)