הרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרניה
    תמי
    09/11/2007

אני סובלת המון מצרבות. גזים בבטן . עצירות ושדלשול לסירוגין. יש לי כל הזמן כאבים בקיבה ו " בלאגן". עשיתי בדיקת דם ובדיקה כזו שנושפים לתוך מבחנה. גילו לי חיידק בקיבה והרופא נתן לי טיפול אנטיביוטי. המקביל עשיתי בדיקה של גסטרו - דרך הפה ובדיקה שאני לא זוכרת את שמה- דרך הישבן. גילו לי הרניה בקיבה. האם זה קשור לכל הכאבים שלי בקיבה ו"הבלאגן"? ומה ניתן לעשות נגד הכאבים?מה הם הפתרונות המוצעים היום?בנוסף אני מרגישה שהבטן שלי כל הזמן נפוחה. ( עשיתי דייאטה וירדתי במשקל והבטן עדיין נשארה נפוחה). מחכה לתשובה. תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרניה

הוספת תגובה

• הרניה

ד''ר יעקב מאור
    10/11/2007

לפי התיאור את סובלת ממעי רגיש וגם מהחזר חומצה לושט. הרניה קשורה באופן עקיף למצב של החזר חומצה. הטיפול במצבים אלה משולב בדיאטה (כולל המנעות מסוגי מזון מסוימים היוצרים גזים, המנעות מחלב ומוצריו וכו'), טיפולים תרופתיים שונים ובעיקר טיפול להפחתת החומצה, שימוש בתכשירים פרוביוטיים. עליך להיות בקשר עם הגסטרואנטרולוג המטפל ודיאטנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו