צרבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבת
    ליאל
    10/11/2007

ד"ר שלום רב,
    אני בת 64, משקל 43 ק"ג על 1.57 מ'
    שנים רבות שאני סובלת מצרבות שגורמות להרבה גזים וגרעפסים, גורם להרבה כאבי ראש וכל מה שאני אוכלת עומד בגרון ושנים שמשתמשת באמפרדקס וכדורי זאנטק וגסטרו ופאמו וכל טיפת אוכל שאני אוכלת אני חייבת לקחת אחד מהכדורים האלו האוכל עומד לי בגרון שעות ואני מרגישה נפיחות בפנים עד הסרעפת וכשמגיעים כאבי הראש הרוק בפה ממש כמו דבק ובאחרונה גורם לי גם לשיעולים חזקים יבשים בלי שום הצטננות...
    כבר נמאס לי מהמצב הזה...אני מאוד רזה ויורדת במשקל, כל מה שאני אוכלת כמעט ולא נספג לי ויטמנים בגוף...הכל הופך לחומץ בלי ויטמנים...אציין כי אני לוקחת ויטמנים.
    רופאת המשפחה הפנתה אותי לרופאי גסטרו עשיתי גסטרו אך ללא הועיל...התוצאות היו תקינות ולא קיבלתי שום טיפול אחר ומצבי מיום ליום יותר גרוע...

המצב מאוד מדכא אותי, לאחרונה התחלתי לקחת כדורים להרגעת עצבים אך גם לא עזרו לי
    בבקשה הדרך אותי מה עלי לעשות כדי לשפר את מצבי.
    אשמח אם אענה בהקדם
    בבברכה,
    ליאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבת

הוספת תגובה

• צרבת

ד''ר סטיבן מלניק
    12/11/2007

קשה לתת איבחון דךר פורום אך בגדול יש 2 אפשרויות. אחת- שיש סוג של צרבת מאוד קשה וניתן לבצע ניטור חומצה בושט במשך 24 שעות כדי לבדוק אם יש קשר בין תלונותיך לשפיכה של חומצה לושט.
    האפשרות שניה שמדובר על סוג של תסמונת המעי הרגיז ויש הפרעות בתנועה של הושט.
    מציע להפנות למרפאת גסטרו חשוח על זה עם הרופא גסטרו המטפל. יתכן גם שיש מקום לבדוק התנועה של הושט- מנומטריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו