מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיזעומר11/11/2007
התחלתי לעבור בירור לגבי מעי רגיז לאחר תלונות (מאז שהתגייסתי למעשה) של כאבי בטן עצירות שלשולים כל הזמן ולסירוגין (כלומר יום ככה יומיים ככה וחוזר חלילה) מלווים בגזים ונפיחות שהפכה לשגרה, למרות שהינה בלתי נסבלת.
תוצאות בדיקות הצואה שליליות (הכל בסדר) ובבדיקות הדם ישנו חריגות רק בביוכימיה:
גלוקוז 125
urea 57
creatinie 1.28.
האם החריגות קשורות לתפקוד הלקוי של מערכת העיכול?!
יש לציין שמאז שעברתי לבסיס שהוא פתוח (עקב בעיות אחרות, עיניים) המצב השתפר אך עדיין כדי להגיע למצב שבו אני יכול לתפקד עלי לצום מהרגע בו אני הולך לישון ועד הרגע בו אני חוזר הביתה מהצבא ביום לאחר מכן, יכול להגיע ל16 17 שעות, מצב יומיומי.
האם המצב נורמלי?! או שעלי לבקש התייחסות למצבי?!
בנוסף אני גם צמחוני, ככה שהמנעות ממוצרי חלב קשה עבורי במסגרת צבאית שלא נותנת אלטרנטיבה כגון סויה או משהו דומה.
אודה על ההתיחסות לתוצאות הבדיקות ולמצבי בתוך מערכת צבאית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז
ד''ר סטיבן מלניק12/11/2007נשמע כמו מעי רגיז ויש להמשיך עם רופא הגסטרו.
הבעיה יותר גדולה היא הבדיקות דם. אתה צריך לראות רופא כליות. אני מניח שאתה צעיר אם רק התגייסת ויש כמעט סוכרת ובדיקות הכליות לא תקינות לגילך.
זה יותר חשוב לך לעומת המעי הרגיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)