מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת כבד חריגהמשה הנחמד08/08/2010
עברתי ניתוח החלפת מיפרק ירך ימין, והיה לי זיהום הקשור בחידק הפיסטולה. יש לי פיסטולה.
קיבלתי FUCIDIN 250MG לקחתי 3 פעמים ביום כל 8 שעות 2 כדורים.
כמו כן קיבלתי ביחד איתם RIFAMFIN 300 MG, לקחתי פעמיים ביום כל 12 שעות 1 כדור.
אחרי שבועיים עלו לי ערכי ALKP ל 240 ול 320, ALT GPT עלה ל 64 ול 106, AST GOT עלה ל 54 ולל 72 והGGT עלה ל 205 ול 310 ה LDH עלה ל 467 וירד ל447.
הפסקתי לקחת תרופות אלו מיידית, וקיבלתי ZINNAT 500MG אותם אני לוקח 3 פעמים ביום.
האם ערכי הקטסטרופה של תפקודי הכבד ירדו ישתפרו ואם כן מתי ?
האם יש נזק פרמננטי לטווח ארוך לכבד עקב הסיבות הללו ?
האם לקיחת הזינט כיום איננה פוגעת בהחזרת המצב לקדמותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה הנחמד
ד''ר יעקב מאור09/08/2010עלית אנזימי הכבד אינה חמורה ויתכן שקשורה לשימוש בתרופות שהפסקת אם כי יתכנו סיבות אחרות שרצוי לברר אצל מומחה למחלות כבד. באם ההפרעה הינה תוצאה של שימוש בתרופות הערכים ישובו לנורמה תוך מספר שבועות עד חודשיים. ברוב המוחלט של המיקרים ללא נזק שיורי לכבד. ZINNAT אינו גורם להפרעה כבדית באופן שכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)