מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת בארטקספר14/08/2010
יש לי את בעיית הריפלוקס, שגרם ליפני כמה שנים לדאגה מאוד גדולה .
ולאחר מספר בדיקות , וגילו שיש לי תסמונת בארט באור בין 2 ל 5 סנטימטר .
אני יודעת שאולי זו שאלה שלא תוכולו לענות לי עליה , אבל אני קצת מודאגת
אם אני לוקחת לוסק אבל במקום פעמיים , כמו שהרופא אמר לי , אני לוקחת רק פעם אחת ליפני השינה ,
המיטה שלי מוגבההת אבל אני תמיד מתעוררת למטה , ןלא שומרת על הדיאטה .
זאת אומרת שותה קוקה קולה , שותה קפה , אוכלת חריף ,אכלת עגבניות ,לפעמים גם מעשנת ,ועוד ועוד .....
אבל למרות שאני לא שומרת על הדיאטה ,אין לי את ההרגשה שהאוכל עולה לי ,בחילות וכו ..
גם כאשר אני לפעמים נחה בצוהוריים , ושוכבת אחרי שאכלתי רק לעיתים רחוקות אני מרגישה שהאוכל עולה .
בקיצור יש לי בדיקה השבוע , ועכשיו אני קצת מתחילה לדואג .
לפי כול הנתונים , הסרטן יכול להתפתח אצלי ?
ובמידה ושיש לי סרטן , הייתי מרגישה שהתסמינים של הריפלוקס היו גוברים ? האם זה מעיד על בואו של הסרטן?
אשמח לתשובה שבת שלום
ממני קספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קספר הרוח
ד''ר יעקב מאור14/08/2010אין קשר בין התפתחות סרטן ברירית על שם ברט לבין תסמינים של צרבת, חזרת מזון לאחר ארוחות ודומיהם. כמובן דרוש מעקב של גסטטרוסקופיות וביופסיות לאיתור שינויים קדם ממאירים הקרויים דיספלזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)