מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס בי וכבד שומנירוני14/08/2010
שלום רב,
בעבר חליתי בהפטיטיס בי ובאחת הבדיקות גם נקבע שיש לי כבד שומני. נראה היה לי כי נרפאתי תודה לאל (ותודה לרופאים המסורים של ביילינסון). לאחרונה ממש, לפני ימים אחדים, עלו הערכים של תפקודי הכבד שלי כלהלן:GOT ׁASTׂ- 57
ו-GPT ׁAUTׂ 86
להלן תוצאות הבדיקות שעשיתי בעניין ההפטיטיס בי מאפריל 2009 ומיולי 2009:
HEPATITIS Bs Ab
0.26 negative mIU/ml
HEPATITIS Bs Ag
negative
HEPATITIS Be Ag
negative
HEPATITIS Be Ab
positive
תוצאות הבדיקה ביולי 2009:
HEPATITIS Bs Ab
12.16 positive mIU/ml
וכל היתר כמו בבדיקה הקודמת באפריל 2009. פלוס:
MICROALBUMIN-U SAMP
24.90 mg/L
CREATININE- U SAMPLE
204.6 mg/dl
MICROALBUMIN/CREAT
1.217 µg/mg crea
שאלתי: בזמנו הבינותי מרופא המשפחה שהבראתי מהפטיטיס בי וכי נתגלו נוגדנים. שאלתי: האם התגלו נוגדנים כנדרש וההפטיטיס ב"ה לא יחזור? אני בסדר? למה עלו לי לפני ימים אחדים הערכים של תפקודי הכבד? אציין, כי אני נוטל בקביעות כל יום בבוקר כדור מסוג קרסטור להורדת הכולסטרול - האם זו הסיבה?
תודה רבה לתשומת הלב, שבוע טוב וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ד''ר יעקב מאור14/08/2010לעיתים כייל הנוגדנים להפטיטיס B יורד מתחת לסף הניתן לגילוי. ניראה כי החלמת מהפטיטיס B וכי הסיבה לעלית האנזימים אינה קשורה לזיהום בנגיף זה. קרסטור עלול לגרום לעית אנזימי כבד. לרוב אין לעליה זו חשיבות מבחינת נזק לכבד. במקביל ממליץ כי תעברי בירור לסיבות אפשריות אחרות לעלית אנזימי הכבד באמצעות בדיקות דם ואולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)