תפקודי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקודי כבד
    אילת
    14/08/2010

אני כבת 48. בבדיקת דם לפני כחודש וחצי התגלו באקראי תפקודי כבד גבוהים יחסית . ALT ׁ50 ו AST 35. אני בעלת משקל תקין BMI , 21.5 , עם זאת פרופיל השומנים שלי מצביע על LDL/ גבוה (163) , HDL ( 60) וטרגליצרידים (155).
    בעקבות ממצאי הבדיקות התחלתי בדיאטה דלת שומן, פעילות גופנית יומיומית. כמו כן אני נוטלת נוסטרולים ( אלטמן). ברצוני לבצע בדיקת דם בתום שלושה חודשים. האם עלי לבצע זאת קודם בשל ממצאי תפקודי הכבד? או האם עלי לבצע בדיקות נוספות?
    תודה מראש על התייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפקודי כבד

הוספת תגובה

• אילת

ד''ר יעקב מאור
    14/08/2010

באם תמשיך ההפרעה באנזימי כבד יש צורך בבירור הכולל בדיקות דם ואולטרסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- אילת

אילת
    14/08/2010

לא הבנתי מתשובתך, האם עלי לבצע כבר בדיקה חוזרת או האם אני יכולה להמתין ולבצע את בדיקת הדם בעוד חודש וחצי ( ביחד עם פרופיל השומנים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילת

ד''ר יעקב מאור
    19/08/2010

בעוד חודש וחצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו