מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בתפקוד הכבדגילי14/11/2007
זה מספר שנים שיש לי ערכים גבוהים של אנזימים בכבד. וגם כולסטרול גבוה.
למשל- 118 got ast צריך להיות28
166 gpt alt צריך להיות- 27
89 ggt צריך להיות 38
עשיתי כמה פעמים בדיקות אולטרסאונד לאזור הבטן ולא גילו דבר. ראשית, ממה יכולות לנבוע הפרעות אלו של הכבד? שנית, אלו בדיקות כדאי לעשות?
שלישית, הצלחתי לקבוע תור לרופא מומחה בקופ"ח כללית רק לסוף דצמבר מלפני חודש..
האם כדאי לפנות לרופא מומחה פרטי באופן דחוף? בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפםרעה באנזימי הכבד
ד''ר סטיבן מלניק15/11/2007יתכן כמה דברים- יש לבדוק נגיפים HBV וגם HCV
יש לבדוק מחלות אימוניות ANA ASMA AMA
אם אתה פחות בגיל 40 יש לבדוק ceruloplasmin
ואז מגיעים לרופא גסטרו עם יות רניתונים.
יתכן כבד שומני ומומלץ טיפול להורדת כולסטרול ומשקל אם צריך בינתיים.
נראה לי שאפשר לחכות ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנזימים
גילי15/11/2007איך בודקים את המחלות האימוניות אצל רופא המשפחה בדיקות דם? אני בת 47, אז לא לעשות את הבדיקה הזו שהזכרת?
בנוסף= הטכנאי של האולטרסאונד אמר, שהכבד לא שומני. ואולי צריך לעשות ביופסיה?
לגבי משקל, יש אולי עודף של 6 ק"ג.
האם כדאי לאכול מזונות מסוימים כדי לנקות הכבד? בתודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנזימים
ד''ר סטיבן מלניק15/11/2007הבדיקות שציינתי גם למחלה אימונית. לא הייתי מתחיל דיאטה רק בשביל הכבד כעת. עדיין הדרך לביופסיה רחוקה- העדר של שומן בUS לא שוללת בכלל כבד שומני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)