מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקה ותופעות לוואיענבר18/08/2010
שלום,
לפני כשבוע התגלה אצלי הליקובקטר לאחר התלוננות על כאבי בטן שמופיעים לאחר האוכל..
ביום ראשון התחלתי לקחת 2 מוקסיויט פורטה, 2 קארין ואומפרדקס אחד כל בוקר וכל ערב. סה"כ 10 כדורים ביום, אני אמורה להמשיך עם זה למשך עשרה ימים. ולאחר מכן למשך חודש לקחת אומפרדקס אחד ביום.
הבעיה היא שמהרגע שהתחלתי לקחת את הכדורים המצב החמיר. בהתחלה היו לי כאבי ראש וסחרחורות, כאבי בטן עזים [לא אגזים אם אומר כאבי תופת] ובחילות. אחרי יום זה התמתן וחשבתי שהכל מסתדר, כשאתמול התחלתי לשלשל, עד שזה הפך לשלשול מים.. לא יכולתי לצאת מהבית כל היום כיוון שאני לא יכולה לעזוב את השירותים ליותר מרבע שעה.
יש לי גם גזים שגורמים לכאבי תופת, הבעיה היא שלפעמים הם מלווים בשלשול.. מדובר ברמה של כל 10 דק' אפילו אם אני לא אוכלת במשך שעות.
כמו כן הכאבים תמיד מתגברים ברגע שאני לוקחת את האנטיביוטיקה. אומפרדקס גורם לי לכאבי בטן קלים שאין לי בעיה לסבול, האנטיביוטיקה הופכת את הכל לבלתי נסבל.
האם זה הגיוני בתור תופעות לוואי? או שאני צריכה להיות מודאגת?
אני לא יודעת אם זה רלוונטי, אבל אני בת 24 ומרגישה טוב בדר"כ. במשך דיי הרבה זמן סבלתי מכאבי בטן לאחר האוכל. בבדיקות ההליקובטר התוצאה הייתה 8, הבנתי שזה לא גבוה במיוחד יחסית לכאבים שהיו לי.
תודה על ההתייחסות.
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה
ד''ר סטיבן מלניק19/08/2010התופעות לואי יכולות להיות משני למתן קארין בעיקר.
השאלה אם באמת את צריכה לקבל טיפול. כמעט חצי מהאוכלוסיה הבוגרת מזוהם עם החיידק ולא כולם צריכים טיפול. תפני שוב לרופא הגסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)