יש קשר בין פריחה לPSC?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש קשר בין פריחה לPSC?
    אור
    19/08/2010

שלום אני אור, בן 17, יש לי PSC.. כנראה לפי האבחונים אם הבנתי נכון.. אני נוטל אוסוליט 2x2xDay, בכללי 4 כדורים, 2 בבוקר 2 בערב..
    וכבר הרבה זמן שפעם בכמה זמן יש לי פריחות בתקופות מסויימות
    אבל זה לא סתם פריחות.. זה פריחות קשות על כל הגוף.. מהרגל עד לצוואר
    וזה מתנפח באזורים מסויימים בצורה גבוהה,
    כשהייית בצו ראשון למזלי הרע הפריחה הופיע גם והרופאה ניסתה להזמין רופא עור כי אותו אחד לא היה שם באותו זמן והיא אמרה לי ללכת דחוף לכופת חולים לבדוק.. אז הלכתי והביאו לי תרופה נגד אלרגייה.. עכשיו כל פעם שזה הופיע לי לקחתי וזה אחרי שעה שעתיים התחיל לרדת

היום נגמרה לי התרופה מאז הצו (3 חודשים).. 15 כדורים נגמרו ולקחתי רק מתי שהופיע לי פריחה חזקה

השאלה היא מה אני עושה מה עכשיו כל החיים תיהיה לי פריחה ? ממה זה יכול לנבוע יש סיכוי שזה קשור לPSC או אולי ממשהו שאני נוגע/אוכל ? מה הסיכויים שזה קשור לPSC

ועוד שאלה קצרה, עוד לא נתנו לי פרופיל צבאי בגלל מכל מינה בדיקות שעשו לי בגלל הPSC ובעיות שינה וחולשות שהיו לי בשנים האחרונות, אבל נעזוב את זה, השאלה היא האם PSC נחשב למחלה שצבא פוטר אותך ואתה צריך לחתום לשירות לאומי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש קשר בין פריחה לPSC?

הוספת תגובה

• PSC

ד''ר סטיבן מלניק
    19/08/2010

אני לא חושב שיש קשר בין לֹ לבין אלרגיה.
    אנני יודע על הפרופיל של psc אבל מניח שזה יהיה 22.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו