דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    15/11/2007

שלום,

אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי.

בשלושת השבועות האחרונים יש לי יציאות מאד כהות (כמעט שחורות - מצטערת על התיאור...).

בהתחלה לא התייחסתי לזה אבל זה ממשיך מדי פעם ולפעמים מעט שורף.

חשוב לציין שהתחלתי טיפולי פוריות לפני מספר חודשים (ואני לוקחת אספירין, ויטמין E, מולטיויטמין, חומצה פולית ואומגה 3, ואלו מעבר להורמונים שעלי להזריק כל מחזור טיפולים).

בחודש האחרון גם נוספו נרות אנדומטרין לתמיכה (אני לא יודעת אם זה קשור, אבל היות שזה התחיל בסביבות תחילת לקיחת האנדומטרין ושאיבת הביציות שעברתי [בפעם הראשונה], אז לא יחסתי לזה חשיבות כי חשבתי שזו אולי תופעת לוואי).

מכל מקום, בארבעה ימים האחרונים אני ללא אנדומטרין (אך עדיין לוקחת את שאר הכדורים לעיל) וזה עדיין ממשיך - האם יש קשר? האם זה יכול להצביע על בעיה אחרת?

אודה על תשובה מפורטת, כי כל העניין די מלחיץ אותי...

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• הבהרה

15/11/2007

ברצוני להבהיר שכתבתי בכותרת "דימום" היות שקראתי כי צבע כהה יכול להצביע על דימום בדרכי העיכול וזה די מלחיץ אותי וזה התחיל כפי שרשמתי רק לאחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/11/2007

דימום ישן נקרה מלנה ונראה שחור ונוזלי כמו זפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימןם

ד''ר סטיבן מלניק
    15/11/2007

אנני יודע אם יש דימום ולא- זה לא תיאור קלאסי. ממליץ להפנות לרופא המטפל שיבצע בדיקה ראשונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו