מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צהבת C?דני25/08/2010
שלום,
לפני שנה בדיוק פניתי למיון עקב כאבי בטן עליונה בצד ימין ובחילות. עשו לי בדיקת דם שכללה תפקודי כבד, אולטרא סאונד כבד. הכל יצא תקין חוץ מזה שנאמר לי שיש לי את תסמונת גילברט (בגלל בילירובין גבוה).
המשכתי לברר כי כאבי הבטן לא נעלמו לי ועשיתי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. הכל יצא תקין. אבחנו אותי כסובל ממעי רגיש.
הכאבים נעלמו בהדרגה.
כיום, שנה אחרי חזרו לי הכאבים בצד ימין עליון של הבטן, קצת בחילות ומלא גיהוקים. ראוי לציין שאני משתעל (צינון) וגם נמצא בלחץ נפשי.
עשיתי חיסון לצהבת B לפני 16 שנה. היום אני בן 25.
יכול להיות שהכאבים שלי נובעים מזה שאני נשא של צהבת C?
מה אתם ממליצים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוי לציין.
חסוי25/08/2010עשו לי בשנה שעברה 2 בדיקות דם:
הראשונה: ALT:19
Bilirubin total:4.20
Bilirubin direct:0.50
Bilirubin indirect:3.70
GGT:18
CRP:0.27
השניה (אחרי חודש וחצי):
Gamma GT:15
sgot:14
sgpt:12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור25/08/2010פנה למומחה לגסטרואנטרולוגיה ליעוץ פרטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור25/08/2010הפטיטיס C אינה סיבה מקובלת לכאב בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. עוד שאלה
חסוי25/08/2010גם אם זה מצד ימים עליון של הבטן? (איפה שהכבד)
מהם התסמינים לצהבת C?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאור28/08/2010הפטיטיס C על-פי-רוב חסרת תסמינים. התסמין העיקרי אם קיים הינו עייפות. כפי שציינתי כאב בטן אינו תסמין של הפטיטיס C.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)