מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי קולנסקפיה דחוף!ליאור06/09/2010
שלום אני רוצה לעדכן שאתמול עברתי בדיקת קולנסקפיה ולא נימצא משהו פתולגי הרופא רשם שצד שמואל נקי מצווין וצד ימין רמה בינוני ,ואני בניקוי כבר הרגשתי שאין כלום ויצא רק מים השאלה שלי האם זה קשור לאפנדציט לגבי מה שנשאר האם מחייב שיהיה לי את זה?בכללי האם הבדיקה יצאה תקינה ,אשמח לציין שאני סובל שנתים מכאבי בטן שזה לטענת הרופאים מעי רגיז ,אבל לא מסתדר לגבי הכאבים ובדיקה שעשיתי אתמול אשמח לקבל תשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
ד''ר יעקב מאור06/09/2010לעיתים די קרובות הכנת החלק הימני פחות טובה. הכנה לא מושלמת יכולה להסתיר ממצאים קטנים שלעיתים יש להם משמעות. אין קשר לניתוח שעברת. לגבי הכאב עליך להתיעץ עם מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור06/09/2010מה זה ממצאים קטנים?אני דיברתי עם הרופא שעשה תבדיקה ואמר שאין משהו חריג אז מה זה אומר שהוא שיקר זה רשלנות?
ואני לא עברתי ניתוח אני רק שאלתי עם זה יכול להוביל לאפנדציפ עם יש קשר וזה אומר שיהיה לי את זה בגלל שלא התרוקן צד ימין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור06/09/2010הכוונה לפוליפים קטנים. אינני יודע מה הוסבר לך, אך אני סמוך ובטוח שהרופא שביצע את הבדיקה ציין עובדה זו בפניך. אין קשר בין טיב ההכנה להתפחות אפנדיציטיס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור07/09/2010אבל הרופא אמר שהכול בסדר ואני יכול להיות רגוע ושהוא לא ראה שום דבר ,אז אתה חושב שיש משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור07/09/2010לא אוכל לחוות דעת מעבר למה שציינתי, ומבוסס על שיקולים תאורטיים.
עליך לסמוך על מי שביצע את הבדיקה וטוען שהכל בסדר למרות הכנה בינונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור10/09/2010מאז בדיקת הקולנסקופיה שעברתי,יש לי צואה קשה שיוצאת בחבילות גדולות,כאבי בטן כאילו היתאפקתי שבועים ובחילות,האם יש תופעות כאלה לאחר הבדיקה או שעשו לי נזק במעי בהכנסת הצינור
שאלה שניה שלי אני כבר שנה וחצי סובל מהמון גזים שנמצאים בחלל הבטן בעיקר בצד ימין שאני לוחץ עם היד יש המון בועות,וזה גורם לי לכאבים יש לי לא מעט בחילותבעיקר אחרי יציאה ,כול הבדיקות שעשיתי לא אובחן משהו מיוחד,מה שכן יש מוגלבין שעומד על 12-6 וחוסר דם קצת מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני אמשיך לפתור אותה,אני לא בטוח שמעי רגיז עושה ככה מה שאובחן אצלי מהתחלה אני כבר חסר אונים ומיואש מאוד מפחד שזה לא משהו רציני וקריטי!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור11/09/2010אינני יכול לתת יעוץ בפורום לגבי אפשרות של סיבוך בקולונוסקופיה, למרות שנראה לי שאין בעיה חריפה. לגבי מחושיך הממושכים ניראה לי שאכן מדובר במעי רגיש. לכל בירור או שאלה נוספת ממליץ כי תפנה לגסטרואנטרולטוג מומחה ליעוץ פרטני.
ליאור12/09/2010אני לא חושב שיש בעיה חריפה ,אבל יש לי ממש בחילות אחרי יציאה בשירותים מה זה יכול להיות קשור למעי רגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
ד''ר יעקב מאור12/09/2010כפי שציינתי בשלב זה הפורום אינו כלי אפקטיבי לקידום הטיפול בך ועליך לקבל יעוץ רפואי רציני ופרטני אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
שנה טובה ובריאה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)