הליקובקטר פילורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר פילורי
    צליל קנפו
    18/11/2007

שלום

לביתי צליל בת ה-9 יש הליקובקטר פילורי היא סובלת מכך מעל חצי שנה רצופה בתקופה האחרונה היא נטלה מטרוג'יל מוקסיפן אומפרדקס ועוד סוג שאיני זוכרת אותו נכון להיום לאחר נטילה רצופה של אנטיביוטיקה של כמה סוגים הכאבים חלפו עם תוספת של כדור לחומציות הקיבה אך לאחר חודשיים מבלי ליטול דבר הרגשנו כי התופעות חזרו בגדול היום ב-18.11.07 חזרנו לרופא ילדים וצליל קבלה אומפרדקס ואצידופילוס במקביל ואז חודש לאחר הטיפול נוכל לדעת מה יקרה האם יהיה שיפור במצבה ואם לא? אז נפנה לגסטרו זאת האופציה האחרונה שנשארה לעשות בנדון.
    כעת אני צריכה יעוץ טוב כדי שנוכל להתגבר על החיידק המאיים על ביתי .
    מה עלינו לעשות מלבד להעמיס עליה תרופות ?
    שכחתי להזכיר את תופעות הלוואי של החיידק והם:כאבים חדים בבטן העליונה ובבטן התחתונה בשני הצדדים כאבים באזור הוושט ובמורד החזה כאילו היא הולכת לחטוף התקף לב הכאבים בצידי הגב התחתון וכמובן סוג של מגרנות עקב אור חזק במקביל גם שילשולים מידי פעם וכל זה בעיקר אחרי ארוחה קטנה למרות שגם זה קשה לה לבצע את הפעולה הכי פשוטה בליעה חלקה בדרכי הוושט וזאת פעולה מאוד נורמטיבית בשבילנו לכן קשה לנו לראות אותה כל כך סובלת וידינו קבולות .
    אודה לך אם אוכל לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    תודה
    ראומה (אמא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר פילורי

הוספת תגובה

• הליקובקטר פילורי

ד''ר יעקב מאור
    18/11/2007

הפורום עוסק במחלות דרכי העיכול במבוגרים בלבד. אני ממליץ כי תפנו ליעוץ אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה בילדים. באופן כללי אוכל לציין כי נוכחות חיידק ההליקובקטר אינה מסבירה את מרבית התופעות שציינת. ראוי לטפל בחיידק, אולם יש לזכור כי אינו מאיים על ביתך וקיים במחצית האוכלוסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטר פילורי

ענת
    03/12/2008

שלום אני לקחתי כבר פעמיים אנטיביוטיקה פעם אחונה היה לי ערך 39,והיום יש לי 51 מה עליי לעשות בנדון. והם בגלל זה כל מה שאני אוכלת מאוד חמוץ לי.מה קורה באם אני לא אטפל בזה. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליקובקטר פילורי

ד"ר יעקב מאור
    03/12/2008

יש צורך לברר את הסיבה לבדיקת נוכחות החיידק: דלקת קיבה, כיב או אחר. בהתאם להתויה יקבע הגסטרואנטרולוג המטפל עד כמה יש להתאמץ בהכחדת החיידק. יש לזכור שטיפול חוזר באותם תכשירים אנטיביוטיים אינו יעיל ויש לבחור במידת הצורך בתרופות מקו שני. הטיפול הוא כמובן על-ידי גסטרואנטרולוג מומחה. ברוב המוחלט של המקרים חוסר הכחדת החיידק יהיה חסר השלכות ארוכות טווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו