דחוף בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה!
    משה
    10/09/2010

אני בן 24. בריא בד"כ.
    לפני כחודש הייתי בלחץ גדול. לאחר שהלחץ נפסק, התחילו לי בחילות וכאבי בטן, אי נוחות לאחר האוכל ואי נוחות בצד ימין עליון של הבטן (מתחת לצלעות). יש לי גם הרבה גיהוקים והרבה גזים.
    הייתי אצל שני רופאי משפחה ששלחו אותי לאולטרה סאונד, בדיקת צואה (לבדיקת דם סמוי וחיידקים) ולבדיקות דם הכוללות תפקודי כבד. הכל יצא תקין.
    אני לא איבדתי משקל ואין לי גם חום.

יכול להיות שמדובר בשחמת הכבד ושזה לא בא לידי ביטוי בבדיקות כבד ואולטרה סאונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

משה
    10/09/2010

בבדיקת תפקודי כבד הכל יצא תקין חוץ ממINDIRECT BILIRUBIN שיצא 3.7 אך הרופאים אמרו שמדבר בתסמונת גילברט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

ד''ר יעקב מאור
    11/09/2010

במסגרת הנתונים שמסרת לא ניראה על פניו שמדובר בשחמת הכבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. עוד משהו בבקשה

חסוי
    12/09/2010

1. יכול להיות שכן מדובר בשחמת כבד ושזה לא בא לידי ביטוי בבדיקות?

2. למה אתה אומר שמהסמפטומים שלי זה לא נשמע כמו שחמת הכבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

ד''ר יעקב מאור
    12/09/2010

תתכן שחמת ללא תסמינים וכמעט!!! ללא הפרעות מעבדתיות. התסימנים שציינת פשוט אינם התסמינים של שחמת הכבד ועליך להבדק אצל רופא המשפחה ובמידת הצורך אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו