מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנזים כבד GPT מוגברלירון14/09/2010
שלום אני בן 28 בריא.לאחר ניסיון טיפולי בציפרלקס 10 מ"ג לאחר 3 חודשים חלה עלייה באנזים הכבד GPT לרמה של 72 (טווח מעבדתי תקין הינו 41-4).
הציפרלקס במינון זה לא עזר ולכן המינון הועלה ל-20 מ"ג למשך כמה חודשים שוב ללא תועלת מחד,ומאידך עליה נוספת באנזים GPT לרמה של 102.
הטיפול בציפרלקס הופסק בהדרגה בשל חוסר היעילות ועליה בתפקוד כבד.
לאחר מספר חודשים ירד תפקוד הכבד GPT לרמה של 50 כמעט חזרה לנורמה.
זאת לאחר שלילת וירוסי כבד בבדיקות נוספות.
הוחל טיפול בויפאקס XR במינון נמוך 75 מ"ג למשך כחודש וחצי עם שיפור קל.
אני מעונין להעלות מינון ל-150 מ"ג והרופא נתן לי בשבוע שעבר לערוך שוב בדיקת תפקוד כבד.
כל אנזימי הכבד תקינים אך שוב אנזים ה-GPT יצא ערך חורג של 76.
האם ניתן במצב זה להעלות מינון? האם אין סכנה בערך GPT חורג כל כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד
ד''ר סטיבן מלניק14/09/2010זה תלוי מהגורם. יתכן שיש עליה במשקל בעיקבות הטיפול התרופתי וזה יכול להסביר. אם לא ברור יש מקום אפילו לשקול ביופסיה של הכבד. מציע להתייעץ עם רופא כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)