זקוקה לתמיכה דחופה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתמיכה דחופה.
    חסוי
    16/09/2010

אני בת 50,נשיאית הפטיטיס סי,מועמדת להתחלת טיפול בפגסיס וריבוירין,אין לי שמץ של מושג אם זה יעזור אך חתמתי על הסכמה לקבל טיפול זה במסגרת מחקר.השאלה שלי האם אני עושה את הדבר הנכון,ומה הן אחוזי ההצלחה בטיפול זה,השאלה הבאה שלי היא,מה זה RF גבוה מאוד.523 יחידות למ"ל.אשמח לקבל תשובה מפורטת.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתמיכה דחופה.

הוספת תגובה

• hcv

ד''ר סטיבן מלניק
    16/09/2010

% ההצלחה נע בין 50 -80% תלוי באיזה סוג של לֹhcv.
    לא ניתן לענות על השאלות בפורום מאחר שההחלטה לטפל היאשונה מחולה לחולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא יקר.

חסוי
    16/09/2010

לא ענית לי על השאלה שחשוב לי מאוד לקבל עליה תשובה..מה זה אומר..RE 523 ?.הנורמה היא 15.תודה על שאר התשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RF

ד''ר סטיבן מלניק
    17/09/2010

כנראה מדובר על rheumatoid factor. זה נוגדן שמופיע בדלקת פרקים אך יכול להופיע נhcv. לא קשור להצלחת וכשלון של טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו