היפוטיטיס סי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוטיטיס סי
    אנה
    27/09/2010

שלום רב
    אני בת 21 והתחלתי את הטיפול (רבטול ופאג אינתרפרון) לפני שנה, לחודשיים בלבד עקב הוראות שגוייות מרופא בכיר(!) בירושלים הטיפול הופסק (הרופא נתן לי מרשם לפאג אינתרפרון 1 לכל חודש כאשר בדיעבד נאמר לי שהיה עליי להזריק אחת לשבוע).
    פניתי לרופאת גסטרו אחרת אשר אמרה לי שלפי בדיקות הדם רמת הווירוס עלה והטיפול לא השפיע, ואין לי הרבה ברירה. (אני חושבת שזה היה היום שבו פיטרו אותי מהעבודה כי לא יכולתי שלא להיות מדוכאת ולחשוב על כך "שאין הרבה ברירה").

השאלה שלי בעצם היא: מה ההכשרה למעמד רופא גסטרו?

אני מאוד מצטערת על מידת העוקצנות וכעס שיש בשאלה זו, אך עליכם להבין כי כעת משמצבי הדרדר (בהיותי רק בת 21) אינני יכולה להתחיל את הטיפול הנכון כי איני כשירה לעבודה.

שאלה נוספת: האם יש רופא גסטרו בירושלים שהייתם מייעצים לי לפנות אליו ללא חשש? אשמח לקבל תשובה בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוטיטיס סי

הוספת תגובה

• הפטיטיס

ד''ר סטיבן מלניק
    28/09/2010

קודם כל לדעתי יש מקום לטיפול כמו שצריך. לא ניתן להסיק מסקנות מטיפול לא מספיק לחודשיים. גם בכלל טיפול חוזר בסל כך שלא יהיה ויכוח עם קופ"ח.
    קשה להסביר מה קרה קודם אך טיפול בהפטיטיס בהחלט בתחום העיסוק של כל רופא גסטרו.
    אנני נוהג להמליץ על רופאים בפורום אך יש הרבה רופא גסטרו וכבד טובם בירושלים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנה
    20/10/2010

הי, תודה רבה על העידוד :)
    בנוסף רציתי לשאול אותך אם יש אפשרות שתייעץ לי על רופא בירושלים במספר הנוכחי שרשום בפרטים שלך. אני קצת מתחילה להאבד ואשמח לייעוץ רפואי -אמיתי-.

רק תגיד לי אם זה יותר מידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    20/10/2010

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו