כאבים ברום הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברום הבטן
    ערן
    22/11/2007

ד"ר נכבד,
    לפני כחודשיים עברתי היפוך חשמלי עקב af לאחר המקרה החלתי לחוש בכאבים ברום הבטן הדבר מתבטא בלחץ באזור הקיבה לאחר אוכל והרגשה של גזים רבים באזור העליון.
    אני מטופל בנורמיטן, clonex ולאחר התיעצות עם רופא פנימי החלתי לקבל roten אך הדבר וכמעט לא משפיע אני מסתובב כבר עם ההרגשה הזאת כבר כחודש וחצי הדבר גורם לי אי נוחות ולחץ פנימי וכמובן מפריע למהלך התקין של חיי .
    מה עלי לעשות אלו בדיקות עלי לעבור.
    אודה על תשובתך
    ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברום הבטן

הוספת תגובה

• כאבים ברום הבטן

ד''ר יעקב מאור
    22/11/2007

ערן,
    איני בטוח שיש קשר בין ההיפוך החשמלי שעברת לבין המחושים. יש ראשית לשלול שאין מחלת לב הגורמת לכאבי בטן עליונה (לעיתים קרובות כאבים שמקורם מהלב מתבטאים בבטן העליונה). יתכן שאחת התרופות שאתה נוטל גורמת לתופעות שציינת. באם אלה נישללו אני ממליץ כי תעבור גסטרוסקופיה (בדיקה פנימית דרך הפה באמצעות סיב אופטי) ואולטראסאונד של הבטן העליונה לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ערן
    27/11/2007

ד"ר נכבד
    היום בשעה טובה עברתי אנדוסקופיה
    הממצאים : paptic ulcer duodenal , peptic ulcer gastric
    מה הכוונה????
    תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ד''ר יעקב מאור
    28/11/2007

ראוי היה כי תקבל תשובה לגבי הממצאים על-ידי הגסטרואנטרולוג שביצע את הגסטרוסקופיה. מדובר בכיב-אולכוס בקיבה ובתרסריון (החלק הראשון של המעיים הדקים). הטיפול במצב זה הוא טיפול בחיידק הליקובקטר פילורי אם אותר ואם אין חיידק טיפול במעכבי משאבות פרוטונים כגון לוסק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו