מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברום הבטןערן22/11/2007
ד"ר נכבד,
לפני כחודשיים עברתי היפוך חשמלי עקב af לאחר המקרה החלתי לחוש בכאבים ברום הבטן הדבר מתבטא בלחץ באזור הקיבה לאחר אוכל והרגשה של גזים רבים באזור העליון.
אני מטופל בנורמיטן, clonex ולאחר התיעצות עם רופא פנימי החלתי לקבל roten אך הדבר וכמעט לא משפיע אני מסתובב כבר עם ההרגשה הזאת כבר כחודש וחצי הדבר גורם לי אי נוחות ולחץ פנימי וכמובן מפריע למהלך התקין של חיי .
מה עלי לעשות אלו בדיקות עלי לעבור.
אודה על תשובתך
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ברום הבטן
ד''ר יעקב מאור22/11/2007ערן,
איני בטוח שיש קשר בין ההיפוך החשמלי שעברת לבין המחושים. יש ראשית לשלול שאין מחלת לב הגורמת לכאבי בטן עליונה (לעיתים קרובות כאבים שמקורם מהלב מתבטאים בבטן העליונה). יתכן שאחת התרופות שאתה נוטל גורמת לתופעות שציינת. באם אלה נישללו אני ממליץ כי תעבור גסטרוסקופיה (בדיקה פנימית דרך הפה באמצעות סיב אופטי) ואולטראסאונד של הבטן העליונה לבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
ערן27/11/2007ד"ר נכבד
היום בשעה טובה עברתי אנדוסקופיה
הממצאים : paptic ulcer duodenal , peptic ulcer gastric
מה הכוונה????
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
ד''ר יעקב מאור28/11/2007ראוי היה כי תקבל תשובה לגבי הממצאים על-ידי הגסטרואנטרולוג שביצע את הגסטרוסקופיה. מדובר בכיב-אולכוס בקיבה ובתרסריון (החלק הראשון של המעיים הדקים). הטיפול במצב זה הוא טיפול בחיידק הליקובקטר פילורי אם אותר ואם אין חיידק טיפול במעכבי משאבות פרוטונים כגון לוסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)