מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםליאור05/10/2010
שלום
הכאבים שלי עם די הרבה זמן ולא חדשים,ביצעתי המון בדיקות,ביצעתי אולטרסאנוד וביצעתי קולנוסקפיה,מה שהרופאים טוענים שזה מעי רגיז וכול הזמן אומרים לי לשתות כדורים ,אבל זה לא נכון,הכאב הוא עולה המון למעלה איזור הקיבה,יש המון צרבות גרפסים בבוקר שאני קם חוסר תאבון קצת וירידה קלה במשקל,עשיתי גם בדיקת צליאק הלקיבקטור שיצאו שלילי,זה ממש כאבים מוזרים שכול פעם עם משתנים עם המון תופעות לוואי הכאב המרכזי נמצא בצד ימין בטן תחתונה ,עם המון גזים ,במיוחד אחרי כול ארוחה יש כאבים,והבטן כאילו מתוחה,יש יציאה כול יום הבדיקות דם שעשיתי יצא ככה:
L HB 12.6
HCT38.0 L
ALBUMIN GLOBULIN 2.14 H
האם יש מה לחשוש,נורא נורא מפחד ולחוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד''ר יעקב מאור05/10/2010ממליץ על יעוץ פרטני אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור06/10/2010לפי תוצאות הבידוקת זה מסוכן ?יש ממה לחשוש?
על מה מצביעים הבדיקות האלה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור06/10/2010לפי מה שהבנתי יש לי סימפוטים לבקע בקיבה,בארוחה נחנק קצת כאב בקיבה,האם זה הגינוי שתוצאות הבדיקות אלה נובעות מ בקע בקיבה,או אולקוס משהו בסגנון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור06/10/2010ממליץ כי תבצע גסטרוסקופיה בכדי לבדוק את האפשרוית ות שמנית ותהיה במעקב מומחה לגסטרואנטרולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור07/10/2010מה זה אפשרות שמנית לא הבנתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור07/10/2010כפי שציינת יתכנו כיב קיבה או תרסריון, דלקת קיבה או תרסריון וכן בקע סרעפתי כאפשרויות האבחנתיות השכיחות ביותר.
ליאור07/10/2010יש לזה אנטיביוטיקה?זה מה שמראה התוצאות של הבדיקות?מה זה כיב קיבע או תרסריון אשמח ליותר פרטים מדוייקים תודה
ליאור07/10/2010כול מה שאני אוכל ממש כואב לי בחזה קצת למטה יותר,ואני מרגישה שהכול נפוח וקשה,הרגשה לא נעימה ממש הכול קשה אני לוחץ על האיזור של הקיבה וממש כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור07/10/2010כל שניתן בשלב זה ליעץ לך במסגרת הפורום הוא כי תבצע גסטרוסקופיה ויעוץ אצל גסטרואנטרולוג מומחה. פניות חוזרות ונישנות לפורום לא יסייעו במצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)