מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותליאור08/10/2010
שלום
האם עצירות חדשה,קשורה אולי לתקופת מעבר או משהו כזה,לא מזמן היה לי מצוין עברתי בדיקת קולנסקפיה עכשיו מי זה כמה ימים אני נכנס לשירותים כול יום הכמות צואה ירדה בהרבה ואני צריך להתאמץ,מה זה יכול להיות ,אני אוכל קצת פחות 2-3 ארוחות ביום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ד''ר יעקב מאור08/10/2010עליך להגביר את כמות השתיה ולצרוך סיבים תזונתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור08/10/2010אני צורך אוכל אולי קצת פחות מכמות הוקדמת שהייתי אוכל,אבל אני מרגיש שהמעיים הפסיקו לתפקד האם יש גורם שיכול להיות עושה את זה תקופה או משהו כזה או שזה בגלל האוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור08/10/2010נסה שינוי תזונתי כדבר ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!
ליאור08/10/2010שאלה מאוד חשובה!
עם אני בנאדם שעבר המון המון בדיקות,ועדיין יש כאבים וסובל מומלץ לעשות סיטי בטן?יש לציין שאף פעם לא עשיתי ,אבל אני ממש סובל המון זמן ומפחד האם זה מסוכן לעשות חד פעמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ליאור08/10/2010עשיתי קולנסקופיה לא מזמן עשיתי צילום רנטגן,מה יכול להיות הגורם של כאבי בקיבה אחרי אוכל בטן קשה מאוד ,שמקרינים למטה לצד ימין בבטן מה יכול להיות הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור09/10/2010כל שניתן בשלב זה ליעץ לך במסגרת הפורום הוא כי תבצע גסטרוסקופיה ויעוץ אצל גסטרואנטרולוג מומחה. פניות חוזרות ונישנות לפורום לא יסייעו במצבך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)