בדיקת דם באופן פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם באופן פרטי
    אורלי
    10/10/2010

שלום,
    איפה אפשר לבצע באופן פרטי בדיקת HCV PCR QUANT. מדוייקת כדי לדעת מה המצב של עומס נגיפי לחולה הפטיטיס סי אחרי טיפול אלטרנטיבי? בתל השומר לא עושים לאנשים פרטיים, בי-ם מעבדות רמב"ם לא עושים את הבדיקה. אז איפה כן?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם באופן פרטי

הוספת תגובה

• בדיקת דם באופן פרטי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/10/2010

אני חא יודע. מציע לבדוק אם קופ"ח מאוחדת. אבל קודם לבדוק אנזימי הכבד. אם תקינים זה מרמז על המלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומס נגיפי באופן פרטי

אורלי
    11/10/2010

תודה דוקטור,
    ברור שבדיקות לאנזימי כבד עושים כל חצי שנה, כמעקב אצל מומחה למחלות כבד עקב הפטיטיס סי במצב יציב. הבעיה שלא ממש אפשרי לקבל הפניה לבדיקת עומס נגיפי עם לא עושים טיפול באינטרפרון, ולגבי טיפולים אלטרנטיביים רופאים לא מוכנים לדבר ולא יתנו לעשות את הבדיקה כדי לבדוק את ההשפעה שלו, אז אני מנסה למצוא מעבדה שעושה את זה לאנשים שמוכנים לשלם מהכיס.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומס נגיפי באופן פרטי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/10/2010

אני מציע מעבדה של מאוחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו