מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמ15/10/2010
שלום,
אני אובחנתי כבעלת מעי רגיז מפני שאני סובלת מעצירויות כבר כמעט 3 שנים
ביום שלישי התחילו לי ממש עוויתות בבטן ולאחר מכן סבלתי משלשולים, ביום רביעי כל דבר שהכנסתי לפה עשה לי בחילה מטורפת וצורך להקיא וזה ממשיך עד היום אני לא יכולה לאכול שום דבר אלא אם כן אני לוקחת כדור נוגד בחילות וגם אז זה לא תמיד עוזר
כשאני לא אוכלת כלום אני מרגישה בסדר בלי בחילות בלי עיוותים בבטן..
הרופאה אמרה שזה וירוס..
האם זה הגיוני שאני לא יכולה לאכול שומדבר בגלל שזה וירוס וזה יעבור לבד?
או שמא זה יכול להיות משהו חמור יותר ויש צורך בפנייה לרופא גסטרו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
מ15/10/2010יש לציין שלקחתי כדורים נגד עוויתות בבטן בשם פפברין הידרוכלוריד 80 מ"ג שהן נורא חומציות ובמקום לקחת אותן כמו שהייתי צריכה אחרי האוכל לקחתי אותן ביום רביעי 3 פעמים לפני האוכל ולקחתי פעם אחת אתמול אחרי האוכל כשהוונתי את הטעות וזהו
החלטתי להפסיק לקחת אותן כי הן נורא חומציות וחשבתי שאולי זה הגורם לבחילות שיש לי וגם העיוותים בבטן הפסיקו.. אבל למרות זאת עדיין יש לי בחילות ואני נורא מודאגת כי זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/10/2010אם לא חולף בעוד כמב ימים ממליץ להפנות לרואפ גסטרו. מעי רגיז אבחנה של שלילה ולכן רופא גסטרו צריך לבדוק מספר דברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
מ17/10/2010הייתי אצל הרופא אתמול עקב הבעיות שפירטתי קודם הוא נתן לי לעשות בדיקת שתן שהראתה כי יש דלקת ערכים של WBC וRBC גבוהים וגם יצא לי ערך ממש גבוה של קטונים 150 בעיקרון אני יודעת שקטונים נוצרים בגוף עקב הפרעה של מטאבוליזם ושאלתי את הרופא אם זה קשור לעובדה שיש לי בחילות ואני לא אוכלת כמעט שומדבר והוא אמר שזה לא קשור ושקטונים מופיעים בזמן דלקת והביא לי אנטיביוטיקה
ואמר שהבחילות שלי זה משהו ויראלי והביא לי פראמין נגד בחילות שלא כלכך עוזר..
האם זה באמת יכול להיות משהו ויראלי? או שנוכחות קטונים בשתן מראה שיש בעיות בקיבה ויש צורך לטפל בזה בצורה אחרת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב - תגובה
ד''ר יעקב מאור17/10/2010קטונים מצביעים על כך שהצריכה הקלורית שלך אינה מספקת (בגלל ההקאות ככל הניראה) והאנרגיה לגוף מסופקת מפירוק שומנים. יש צורך לטפל סימפטומטית בהקאות ואם לא חולפות יש צורך להתאשפז ולקבל עירוי נוזלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)