PSC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PSC
    נעמה
    25/11/2007

אני בת 33 מרגישה טוב מאד , בבדיקות דם נמצאו תפקודי כבד גבוהים, דבר שידוע לי כבר מזמן היותי חיילת .
    עכשיו החליטו שיש לי חשד ל PSC אני וכולם סביבי עצובים מאד לאחר שהרופאים אמרו שאין מה לעשות ורק להינות מכל יום .

מה ניתן לעשות ?
    באיזה מקום בעולם יש פיתרון לזה חוץ מאשר לעשות בדיקות דם כל חודשיים לוודא שאין גידולים
    או החמרה בתפקודי הכבד .
    מה ניתן לעשות ?????... אנא עיזרו לי .

אנא כיתבו לי תשובה למייל [email protected]

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PSC

הוספת תגובה

• PSC

ד''ר סטיבן מלניק
    25/11/2007

PSC אומנם מחלה שלא ניתן לרפא אבל יש טיפולים שניתן להציע- כולל הרחבה של היצרויות ומתן URSOLIT.
    ייש צורך במעקב קרוב של רופא .
    אם המחלה מתקדמת השתלת כבד אופציה.
    ה Mayo בארה"ב אולי המקום עם הנסיון הרב ביותר- רופא בשם keith Lindor פעיל מאוד שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PSC

ד''ר סטיבן מלניק
    25/11/2007

PSC אומנם מחלה שלא ניתן לרפא אבל יש טיפולים שניתן להציע- כולל הרחבה של היצרויות ומתן URSOLIT.
    ייש צורך במעקב קרוב של רופא .
    אם המחלה מתקדמת השתלת כבד אופציה.
    ה Mayo בארה"ב אולי המקום עם הנסיון הרב ביותר- רופא בשם keith Lindor פעיל מאוד שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו