מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכון מהפטיטיס סיאורית18/10/2010
אם אני עובד בהעברת רהיטים בחופשות עם מישהו שהוא נשא הפטיטיס סי (מדי פעם ניתן להישרט או להיפצע מכך),על אף שאני משתדל לא לעבוד קרוב אליו מדיי ולא להרים משאות ביחד, לעיתים הוא לוחץ את ידי ולאחר מספר דקות אני מושך את החבל האם ייתכן שהחבל שבעצמו שורט לעיתים , יחדיר את זיהום ההפטיטיס סי לדמי עד כדי הידבקות?
האם צריך לשם כך כמות דם גדולה?
אם זה מקטין את סיכון ההדבקה במידה והדם התייבש על אף שעברו רק מספר דקות ?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון מהפטיטיס סי - תגובה
ד''ר יעקב מאור18/10/2010הסיכון להדבקה בצורה שתארת אפסי. דרוש מגע של דם נגוע בכמות רבה ישירות עם דם לצורך הדבקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אהרון19/10/2010תודה עבור התייחסותך,
אבקש להבין ,אם אותו נשא של הפטיטיס סי נשרט/ נפצע גם הוא לפני כן ולחץ את ידי (ניתן להיחבל עקב אופי העבודה ),האם לאחר מכן בעת שאמשוך בחבל ואולי אשרט (לכל אחד חבל משלו), האם השריטה לא מסוכנת להחדרת הנגיף (שייתכן וע"י לחיצת ידו השרוטה של הנשא נמצא על היד שלי) ולהדביקני, או שכאמור דרושה להדבקה כמות דם רבה יותר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ד''ר יעקב מאור19/10/2010כפי שציינתי הסיכון בהדבקה בדרך המתוארת אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)