מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטןאיציק19/10/2010
שלום,הייתי השבוע אצל גסטרולג בגלל כול הזמן כאבים בצד,המון זמן שאני סובל מי זהלפעמים בחילות ,הוא לחץ על נקודה בכליות ואומר שיש סיכוי לאבנים בכליות,האם זה הגינוי שאין דם בשתן וזה יכול להיות אבנים?עשיתי המון בדיקות ולא מצאו כלום האם יכול להיות שאולטרסאנוד רנטגן קוולנסקפיה לא תופס את זה.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
איציק19/10/2010האם יכול ששנה וחצי אני סובל מכאבים וזה בסוף אבן קטנה?יש לציין שבצד הזה יש לי המון גזים ולפעמים כאבים כמו אפנדציט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור19/10/2010יתכן שיש לך אבן קטנה בכליה שאינה גורמת בעיה וגם תסמונת מעי רגיש המתבטאת בכאב ללא ממצאים בבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איציק20/10/2010אוקי ,ואיך מורידים את זה?זה ממש נותן לי לפעמים כאבים היינו בטוחים עד היום שזה גזים,למעשה לגזים אין כאבים,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאור20/10/2010קיימים אמצעיים התנהגותיים/דיאטטיים, תרופתיים, רפואה משלימה ועוד שיכולים לעזור לתלונותיך. פנה לגסטרולוג מומחה ליעוץ פרטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איציק20/10/2010אני הבנתי שיש ניתוח לזה ומרסקים תאבנים בלייזר ,האם מחייב שאין דם בשתן יש סיכוי שיש אבנים?
ד''ר יעקב מאור20/10/2010בקשר לטיפול באבני כליה יש צורך ביעוץ של אורולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)