ד"ר יקר!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יקר!!
    שלומית
    20/10/2010

בשנה האחרונה אני מתלוננת על כאבי בטן הולכים וחוזרים.עשיתי גסרו + קולונוסקופיה,הרופא גילה שהקיבה העליונה טיפה מודלקת ואני לוקחת אומפרדקס.
    אח לצערי הכאבים המשיכו.הלעתי לרופע המטפל שלי ועשיתי היום אולטרסאונד..הכול היה בסדר,זולת המצאה חדשה"כבד שומני".הכורסטרול שלי תרין,אינ לי שומנים בדם,גם לא סכרת,לא סובלת מיתר לחץ דם,ואפילו אלכוהל לא ניכנס לפי.

חרדתית אני כן!!!

אולי בבקשה תסביר לי איך זה נוגע אלי...הכבד השומני???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יקר!!

הוספת תגובה

• ד"ר יקר!! - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    20/10/2010

אכן מרבית האנשים שיש להם כבד שומני לוקים באחד או יותר ממרכיבי התסמונת המטבולית: השמנה, יתר שומני הדם, יתר לחץ-דם וסוכרת. קיים מיעוט לא מבוטל שיש לו כבד שומני ללא אחת המחלות שצוינו. ככל הניראה אנשים אלה לוקים בבעיות מטבוליות ספציפיות הגורמות לשקיעת שומן בכבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מאור היקר!

שירה
    21/10/2010

התבלבתי בתגובה,לא אלייך היא הייתה מכוונת.
    איתך הסליחה.

סורי ענק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מאור היקר! - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    21/10/2010

OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו