ריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    לירן
    22/10/2010

הי.יש לי ריפלוקס ומזה חודשיים אני לא נוטלת כדורים כי אני מתכננת הריון.הדבר שהכי מטריד אותי לאחרונה זה הרגשת עקצוץ ו-או צריבה בגרון.אני מניחה שזה קשור לריפלוקס מנו אני סובלת אבל האם יש משהו שאני יכולה לעשות באופן טבעי כדי שההרגשה הזו תחלוף? זה קורה אחרי אכילה (אני מקפידה לא לאכול מאכלים האסורים עליי), אחרי שתייה (אני שותה רק מים ופעם ביום תה צמחים ירוק ללא קפאין) ו-או כשאני רעבה.זו תופעה שכיחה למי שיש לו ריפלוקס? כשלקחתי את הכדורים נגד הריפלוקס בימים הראשונים הייתה לי תחושת יובש בגרון והבנתי שזה חלק מהתופעות לוואי של התרופה בימים הראשונים ולאחר מכן היא חולפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• ריפלוקס - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    22/10/2010

רצוי כי תקפידי על תזונה מאוזנת ללא אלכוהול כלל. ללא ריבוי קופאין, שוקולד, אוכל שומני וכדומה. לאכול ארוחות לא גדולות ולהמנע מאכילה שעתיים לפני השינה. רצוי לשמור על המשקל ואם קיים עודף משקל לרדת 3-4 ק"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו