מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביופסית כבדיעל27/10/2010
שלום,
להלן דו"ח ביופסית כבד לילדה:
Core of liver tissue with 18 portal tracts are showing preserved general lobular architecture.
-Hepatocytes are without signs of fatty or ballooning changes.
the masson and reticulin stains showing minimal periportal fibrosis.
- No inflammation in portal tracts and liver parenchyma/
-By CD31, D2-40 and CK7 immunostains no vascular / lymphatic and bile ducts proliferation identified'
מה הכוונה בדוח הפתולוגי? האם הכבד בסדר או חולה? מה הכוונה במינימל פיברוזיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסית כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק28/10/2010הביופסיה כמעט תקינה. פיברוסיס היא צלקת ומינימלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה נדרשת לאחר ביופסיה
שולמית07/05/2015התחלתי בירור לאחר ספירת דם שגרתית שהראתה בעיה בתפקודי כבד.אני מרגישה מצוין אך נשלחתי לבדיקות. ביום ראשון עברתי ביופסיה של הכבד לאחר ממצאים לא ברורים בCT. אני משתתפת בקבוצת ריצה כשלושה חודשים,שלוש פעמים בשבוע (רצות כארבעה ק''מ במשך כחצי שעה ). שאלתי -מאחר שאני מרגישה טוב,רק מעט חלשה מתמיד, מתי אוכל לחזור לרוץ ,אפילו חלק מהמסלול? הריצה חסרה לי מאוד. האם אוכל לחזור ביום א'
,שבוע אחרי הביופסיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה נדרשת לאחר ביופסיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/05/2015קרוב לוודאי שכן אך הייתי ממצתין עוד מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאים בכבד
שולמית10/05/2015בבירור CT בעקבות עליה בתפקודי כבד נמצאו ממצאים מחשידים לHCC. כרגע מחכה לתשובת MRI וביופסיה של הכבד. הרופאים בקופ"ח טוענים שלפי הרגשה כללית טובה שלי ולפי בדיקת אלפא פטופרוטאין תקינהׁׁ1.96) הם בטוחים שהתשובות יעידו על משהו לא כ"כ חמור. שאלתי-האם יש משהו שאוכל לעשות בינתיים? ניקוי רעלים ע"י תזונה/צום מיצים למשל? זה יכול להועיל ולו במעט? לחזק ? או שמא זה עלול להזיק? (כמובן שאעשה זאת בפיקוח רופא.)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאים בכבד - תגובה
פרופ' דורון זמיר10/05/2015אין משהו כזה המתיני לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופסיה של הכבד
שולמית07/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)