זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    יובל
    05/11/2010

שלום, אני סובלת תקופה ארוכה מאוד מכאבי בטן יומיומיים ונפיחות בלתי נסבלת עד כדי בטן הריונית.. בנוסף לזה אני סובלת משילשולים ועצירויות לסירוגין. הבטן נפוחה רוב שעות היום ברמה שמקשה עליי לתפקד והדבר מלווה גם בקשיי נשימה ולעיתים גם הקאות. אני בת 20, וסובלת מהעניין כבר כמה שנים אך התחושה היא שהתופעות מחמירות עם הזמן. הייתי פעמיים אצל רופא גסטרו שלחו אותי לבדיקת נשיפה פעמיים ובשני המקרים נמצא חיידק הליקובקטר, קיבלתי טיפול תרופתי אבל דבר לא השתנה. אבחנו לי גם אי סבילות ללקטוז באותה תקופה ואני לא אוכלת מוצרי חלב.
    חשוב לציין שאני חולת סכרת נעורים 10 שנים כבר ולפני כחודשיים אובחנתי גם כלוקה בתת פעילות של בלוטת התריס.. אני מאוזנת מבחינת הבלוטה וגם מבחינת הסכרת האיזון תמיד היה מעולה.. אני מקפידה על ספורט תזונה נכונה ומשקלי תקין. אני אובדת עצות כי התופעות מקשות עליי מאוד! אשמח לשמוע חוות דעת.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה - תגובה

ד''ר יעקב מאור
    07/11/2010

ראשית, בנוכחות תסמינים שציינת בנוכחות סוכרת ו/או תת-תריסיות יש לשלול מחלת צליאק. באם נישללה יתכן מאוד שיש לך מעי רגיש אשר דורש איבחון וטיפול גסטרואנטרולוג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו